Привязанность делает нас сильнее. Эмоциональная безопасность ребенка - лучший старт в жизнь - Эвелин Киркилионис (978-5-905392-39-9)

Привязанность делает нас сильнее. Эмоциональная безопасность ребенка - лучший старт в жизнь - Эвелин Киркилионис (978-5-905392-39-9)

Немає у продажу
Немає у продажу 345
345 грн
  • ISBN: 978-5-905392-39-9
  • Код товару: 330490
Основні характеристики
Назва оригіналу: Bindung starkt: Emotionale Sicherheit fur Ihr Kind
Перекладач: Ольга Гончарівська
Редактор: Тетяна Єгорова
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка

Про книгу «Прихильність робить нас сильнішими. Емоційна безпека дитини - найкращий старт в життя» Евелін Кіркіліоніс

Психологічний термін «прихильність» в останні роки став дуже популярним. Але що насправді стоїть за цим словом? Живий предмет розмови автора і читачів - взаємини в сім'ї, особливий зв'язок між батьками і дитиною, яка виникає в самому ранньому дитинстві. Евелін Кіркіліоніс захоплено і аргументовано розповідає про те, як формується прихильність, що сприяє її розвитку і зміцненню, і знаходить вагомі аргументи на користь частого тілесного контакту батьків з дитиною, особливо в перший рік життя. Висновки автора підтверджуються цікавими фактами з біології, історії та етнографії. Батькам книга підкаже, що робити в конкретних ситуаціях, а також попередить, які побоювання і переконання є помилковими. Увійшовши разом з автором у захоплюючий світ сімейної психології, ви зумієте зрозуміти вашого малюка з перших миттєвостей його життя і встановити з ним особливі відносини, засновані на любові й довірі.

Купити книгу «Прихильність робить нас сильнішими. Емоційна безпека дитини - найкращий старт в життя» Евелін Кіркіліоніс в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Прихильність робить нас сильнішими. Емоційна безпека дитини - найкращий старт в життя" (Евелін Кіркіліоніс) з ISBN 978-5-905392-39-9 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Bindung starkt: Emotionale Sicherheit fur Ihr Kind
Перекладач
Ольга Гончарівська
Редактор
Тетяна Єгорова
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний з відтінком
Кількість сторінок
152
Формат
140x210 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Евелін Кіркіліоніс

Рецензії на книгу «Прихильність робить нас сильнішими . Емоційна безпека дитини - найкращий старт в життя ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами