Операционализированная Психодинамическая Диагностика (ОПД)-2. Руководство по диагностике и планированию терапии - (978-5-8291-2063-4)

Операционализированная Психодинамическая Диагностика (ОПД)-2. Руководство по диагностике и планированию терапии - (978-5-8291-2063-4)

Немає у продажу
Немає у продажу 541
541 грн
  • ISBN: 978-5-8291-2063-4
  • Код товару: 330469
Основні характеристики
Назва оригіналу: Operationalized Psychodynamic Diagnosis (OPD)-2. Manual of Diagnosis and Treatment Planning
Перекладач: П. Фролов
Редактор: М. Гончаров
Мова: російська

Про книгу «Операціоналізіровать Психодинамічна Діагностика ( ОПД ) -2. Керівництво по діагностиці та плануванн»

Це видання присвячене розгорнутому опису нової версії інструменту психодинамической діагностики ОПД, що отримав раніше широке міжнародне визнання. У версії ОПД-2 велика увага приділяється не тільки саму процедуру встановлення психотерапевтичного діагнозу, але і планування адекватних терапевтичних втручань, а також об'єктивного оцінювання результатів лікування. Окрема глава книги присвячена огляду результатів наукового тестування і практичного застосування ОПД як психотерапевтичного програмного комплексу в науково-дослідних і лікувальних центрах. Книга орієнтована насамперед на фахівців в області наукової і практичної психотерапії, а також аспірантів і студентів старших курсів відповідних навчальних закладів. Вона також становить інтерес і для широкого кола читачів, сприяючи кращому розумінню ними реалій об'єктів психотерапії, вільної від невиправданого суб'єктивізму.

Купити книгу «Операціоналізіровать Психодинамічна Діагностика ( ОПД ) -2. Керівництво по діагностиці та плануванн» в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Операціоналізіровать Психодинамічна Діагностика ( ОПД ) -2. Керівництво по діагностиці та плануванн" () з ISBN 978-5-8291-2063-4 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Operationalized Psychodynamic Diagnosis (OPD)-2. Manual of Diagnosis and Treatment Planning
Перекладач
П. Фролов
Редактор
М. Гончаров
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
456
Формат
60х90/16 (145х215 мм)
Ілюстрації
без ілюстрацій

Рецензії на книгу «Операціоналізіровать Психодинамічна Діагностика ( ОПД ) -2 . Керівництво по діагностиці та плануванн».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами