Помощь в социальной адаптации подросткам и молодым людям с расстройствами аутистического спектра - Игорь Костин (978-5-4212-0460-2)

Помощь в социальной адаптации подросткам и молодым людям с расстройствами аутистического спектра - Игорь Костин (978-5-4212-0460-2)

Немає у продажу
Немає у продажу 173
173 грн
  • ISBN: 978-5-4212-0460-2
  • Код товару: 330449
Основні характеристики
Автор: Ігор Костін
Редактор: Марія Діменштейн
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 146

Про книгу «Допомога в соціальній адаптації підліткам і молодим людям з розладами аутистичного спектру» Ігор Костін

Книга присвячена психологічної допомоги підліткам, юнакам, дорослим людям з розладами аутистичного спектру (РАС). Автор докладно розповідає, як вибудовувати контакт з людьми з РАС, як фахівець може допомогти їм у формуванні соціальних ролей і навичок взаємодії, необхідних для адаптації в суспільстві. Розглянуто методи, які допомагають людині з аутизмом зрозуміти свій власний внутрішній світ і світ соціальних відносин: ведення щоденника, індивідуальна і групова бесіда, спільне читання художньої літератури. Описано багаторічний досвід організації групових зустрічей виросли людей з РАС. Видання адресоване психологам, педагогам та іншим фахівцям, що працюють з дітьми та дорослими з різними особливостями розвитку, а також близьким таких людей.

Купити книгу «Допомога в соціальній адаптації підліткам і молодим людям з розладами аутистичного спектру» Ігор Костін в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Допомога в соціальній адаптації підліткам і молодим людям з розладами аутистичного спектру" (Ігор Костін) з ISBN 978-5-4212-0460-2 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Редактор
Марія Діменштейн
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
146
Формат
60х84/16 (145х200 мм)
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.200
Автор
Ігор Костін

Рецензії на книгу «Допомога в соціальній адаптації підліткам і молодим людям з розладами аутистичного спектру ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами