Анатомия человека. Большой популярный атлас - Габриэль Билич, Оксана Мазур, Дмитрий Лукашанец, Татьяна Никитинская (978-5-699-72585-4)

Анатомия человека. Большой популярный атлас - Габриэль Билич, Оксана Мазур, Дмитрий Лукашанец, Татьяна Никитинская (978-5-699-72585-4)

Немає у продажу
Немає у продажу 284
284 грн
  • ISBN: 978-5-699-72585-4
  • Код товару: 330409
Основні характеристики
Редактор: А. Резайкіна
Вікова категорія: для середнього шкільного віку
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Анатомія людини. Великий популярний атлас» Габріель Біліч , Дмитро Лукашанец , Оксана Мазур , Тетяна Никитинская

Вибираючи домашній анатомічний атлас, легко розгубитися. Наукові книги лякають термінами, латиною і дрібними малюнками з нескінченними підписами. Популярні, навпаки, грішать неточностями і поверхневої подачею матеріалу. Ви тримаєте в руках великий і практичний атлас, що поєднує кращі риси популярного та наукового видання: великі ілюстрації з ємними, але точними поясненнями, зручна структура розворотів, кожен з яких присвячений конкретній анатомічної системі, читабельні підпису разом з цікавими фактами. Автор книги Габріель Лазаревич Біліч, який пише анатомічні бестселери для фахівців, коротко і чітко розповідає читачам, як влаштована людина. Щоб розібратися в анатомії, відповісти на питання дітей або зрозуміти лікаря в поліклініці, вам не потрібно медичну освіту - досить цього "Атласу".

Купити книгу «Анатомія людини. Великий популярний атлас» Габріель Біліч , Дмитро Лукашанец , Оксана Мазур , Тетяна Никитинская в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Анатомія людини. Великий популярний атлас" (Габріель Біліч , Дмитро Лукашанец , Оксана Мазур , Тетяна Никитинская) з ISBN 978-5-699-72585-4 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Редактор
А. Резайкіна
Вікова категорія
для середнього шкільного віку
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
144
Формат
60x84/8 (210x280 мм)
Ілюстрації
кольорові
Автор
Габріель Біліч , Дмитро Лукашанец , Оксана Мазур , Тетяна Никитинская

Рецензії на книгу «Анатомія людини. Великий популярний атлас ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами