Когда покупатель говорит «нет». «Круг убеждения» и другие стратегии для роста продаж - Том Хопкинс, Бен Катт (978-5-389-13766-0)

Когда покупатель говорит «нет». «Круг убеждения» и другие стратегии для роста продаж - Том Хопкинс, Бен Катт (978-5-389-13766-0)

Немає у продажу
Немає у продажу 176
176 грн
  • ISBN: 978-5-389-13766-0
  • Код товару: 330376
Основні характеристики
Назва оригіналу: When Buyers Say No
Перекладач: М. Мацковская
Редактор: А. Петров
Мова: російська
Обкладинка: інтегральна палітурка

Про книгу «Коли покупець каже «ні ». « Коло переконання » та інші стратегії для зростання продажів» Бен Катт , Том Хопкінс

Продажі - це гра, спорт, де гравці тренуються, викладаються по повній і приносять додому трофей у вигляді укладеної угоди. Як і в будь-якій грі, тут є свої правила, які важливо знати. Дуже часто покупець спочатку відмовляється від зробленого йому пропозиції, і в даному випадку успіх угоди залежить від обраної продавцем переговорної тактики і методів переконання. Освоївши прийоми, описані в цій книзі, ви не будете збентежені, отримавши від покупця відмову, тому що будете точно знати, що означає кожне його "ні" і що вам потрібно робити далі. Ви дізнаєтеся: - які нюанси важливі в презентації продуктів і послуг; - як користуватися "компасом продажів", щоб в самих різних ситуаціях вибирати правильний шлях до укладення угоди; - як зберігати контроль над ситуацією; - як при необхідності швидко вийти з гри з вигодою для себе. Ця книга - про стратегію продажів. Читайте її з ручкою в руках, застосовуйте описані в ній методи на практиці, і ви напевно зможете перемагати в продажах частіше, ніж сьогодні, отримуючи величезне задоволення від своєї роботи.

Купити книгу «Коли покупець каже «ні ». « Коло переконання » та інші стратегії для зростання продажів» Бен Катт , Том Хопкінс в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Коли покупець каже «ні ». « Коло переконання » та інші стратегії для зростання продажів" (Бен Катт , Том Хопкінс) з ISBN 978-5-389-13766-0 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
When Buyers Say No
Перекладач
М. Мацковская
Редактор
А. Петров
Мова
російська
Обкладинка
інтегральна палітурка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
320
Формат
60х90/16 (145х215 мм)
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Бен Катт , Том Хопкінс

Рецензії на книгу «Коли покупець каже «ні » . « Коло переконання » та інші стратегії для зростання продажів ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами