Конспекты подгрупповых логопедических занятий в группе компенсирующей направленности ДОО для детей с тяжелыми нарушениями речи с 5 до 6 лет (старшая группа) - Наталия Нищева (978-5-89814-396-1)

Конспекты подгрупповых логопедических занятий в группе компенсирующей направленности ДОО для детей с тяжелыми нарушениями речи с 5 до 6 лет (старшая группа) - Наталия Нищева (978-5-89814-396-1)

Немає у продажу
Немає у продажу 346
346 грн
  • ISBN: 978-5-89814-396-1
  • Код товару: 330263
Основні характеристики
Художник: С. Маринина
Редактор: Н. Кожина
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий

Про книгу «Конспекти подгруппових логопедичних занять в групі компенсує спрямованості ДОО для дітей з важкими п» Наталія Нищева

Книга містить докладний виклад ходу подгруппових логопедичних занять і опис методичних прийомів, використовуваних логопедом, цілі і завдання відповідно до заданої лексичної темою. Кожне заняття містить по десять етапів: ігри, завдання та вправи для розвитку загальних мовних навичок, слухового і зорового уваги і сприйняття, формування та вдосконалення лексичного складу мови і граматичної будови мови, розвитку зв'язного мовлення і мовленнєвого спілкування, фонематических уявлень і навичок звукового аналізу та синтезу, мімічної, артикуляційної, тонкої, загальної моторики і т.д. Для логопедів, вихователів логопедичних груп ДНЗ.

Купити книгу «Конспекти подгруппових логопедичних занять в групі компенсує спрямованості ДОО для дітей з важкими п» Наталія Нищева в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Конспекти подгруппових логопедичних занять в групі компенсує спрямованості ДОО для дітей з важкими п" (Наталія Нищева) з ISBN 978-5-89814-396-1 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Художник
Редактор
Н. Кожина
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
544
Формат
70х100/16 (170х240 мм)
Ілюстрації
чорно-білі
Автор
Наталія Нищева

Рецензії на книгу «Конспекти подгруппових логопедичних занять в групі компенсує спрямованості ДОО для дітей з важкими п».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами