Управляя рисками. Клиринг с участием центральных контрагентов на глобальных финансовых рынках - Питер Норман (978-5-91657-547-7)

Управляя рисками. Клиринг с участием центральных контрагентов на глобальных финансовых рынках - Питер Норман (978-5-91657-547-7)

Немає у продажу
Немає у продажу 451
451 грн
  • ISBN: 978-5-91657-547-7
  • Код товару: 330238
Основні характеристики
Назва оригіналу: The Risk Controllers
Перекладач: Ольга Поборцева
Редактор: Анастасія Кренева
Серія: МІФ . бізнес
Мова: російська

Про книгу «Керуючи ризиками. Кліринг за участю центральних контрагентів на глобальних фінансових ринках» Пітер Норман

Журналіст і письменник Пітер Норман досліджує складний процес становлення центральних контрагентів і самого клірингу в широкому контексті суспільних, політичних і законодавчих змін. Він знайомить читачів з минулим і сьогоденням клірингу, чітко окреслюючи майбутні перспективи цього бізнесу. Пітер Норман розповідає про значення клірингових палат в історії, докладно пояснює, чому настільки важлива безперебійна робота фінансової системи, проводить детальний аналіз клірингу як бізнесу, характеризуючи його сильні і слабкі сторони, а також описує складну схему взаємопов'язаних дій фондових і сировинних бірж, регулюючих органів і представників фінансової індустрії. Зібраний під однією обкладинкою практичний досвід багатьох людей, які стояли біля витоків сучасного клірингового бізнесу, - це важливий урок, який буде корисно вивчити не тільки фінансовим спеціалістам, а й усім, хто зацікавлений в побудові стійких ринків капіталу. Чому ми вирішили видати цю книгу? Тому що книга Пітера Нормана безумовно стане підручником номер один для тих, хто бажає розібратися у внутрішніх хитросплетіннях фінансового сектора світової економіки. Для кого ця книга? Для професіоналів в області клірингу, і всіх, хто цікавиться історією становлення інституту центральних контрагентів і клірингу і сучасною ситуацією на ринку цінних паперів.

Купити книгу «Керуючи ризиками. Кліринг за участю центральних контрагентів на глобальних фінансових ринках» Пітер Норман в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Керуючи ризиками. Кліринг за участю центральних контрагентів на глобальних фінансових ринках" (Пітер Норман) з ISBN 978-5-91657-547-7 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
The Risk Controllers
Перекладач
Ольга Поборцева
Редактор
Анастасія Кренева
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
704
Формат
70х100/16 (170х240 мм)
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Пітер Норман

Рецензії на книгу «Керуючи ризиками . Кліринг за участю центральних контрагентів на глобальних фінансових ринках ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами