Век живи - век учись. Найдите стиль обучения, подходящий именно вам - Кей Петерсон, Дэвид Колб (978-5-00100-978-8)

Век живи - век учись. Найдите стиль обучения, подходящий именно вам - Кей Петерсон, Дэвид Колб (978-5-00100-978-8)

Немає у продажу
Немає у продажу 382
382 грн
  • ISBN: 978-5-00100-978-8
  • Код товару: 330210
Основні характеристики
Назва оригіналу: How You Learn Is How You Live
Перекладач: Наталія Брагіна
Редактор: Світлана метеликові
Мова: російська

Про книгу «Вік живи вік учись. Знайдіть стиль навчання , який підходить саме вам» Девід Колб , Кей Петерсон

Вчитися все життя - це вірний шлях до щастя, успіху і повноцінного життя. Але як робити це найкращим чином? Автори цієї книги провели серйозні дослідження і відкрили 9 стилів навчання. Читач зможе дізнатися свій основний стиль навчання і завдяки цьому найкращим чином засвоювати інформацію, запам'ятовувати нове і розвиватися професійно. Ми знаємо, що для успіху і реалізації власного потенціалу необхідно постійно вчитися, але ми не знаємо, як це зробити. Автори цієї книги пропонують дев'ять підходів до навчання - дев'ять стилів, які ми використовуємо в процесі пізнання. Щоб освоїти їх, необхідно проявляти гнучкість - це дозволить удосконалювати навички, брати на себе велику відповідальність, знаходити баланс між роботою та особистим життям і справлятися з повсякденними завданнями і труднощами. Девід Колб сформулював концепцію стилів навчання майже п'ятдесят років тому. Стиль навчання - це бажаний кожним з нас підхід до навчання і пізнання. Розробивши систему стилів навчання, Девід зміг перетворити теорію емпіричного навчання в практичний метод, що дозволяє кожному з нас краще пізнати самих себе. Система стилів навчання допомогла сотням тисяч людей усвідомити власний потенціал в сфері навчання і пізнання. Ця книга допоможе і вам повністю реалізувати свій потенціал в навчанні. Для кого ця книга? Це книга для всіх, хто згоден з твердженням "Вік живи - вік учись". І хоче вчитися правильно і ефективно.

Купити книгу «Вік живи вік учись. Знайдіть стиль навчання , який підходить саме вам» Девід Колб , Кей Петерсон в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Вік живи вік учись. Знайдіть стиль навчання , який підходить саме вам" (Девід Колб , Кей Петерсон) з ISBN 978-5-00100-978-8 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
How You Learn Is How You Live
Перекладач
Наталія Брагіна
Редактор
Світлана метеликові
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
224
Формат
60х90/16 (145х215 мм)
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.370
Автор
Девід Колб , Кей Петерсон

Рецензії на книгу «Вік живи вік учись. Знайдіть стиль навчання , який підходить саме вам ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами