Как вырастить ребенка в мире без границ. Российский, европейский и американский опыт воспитания - Ольга Маховская (978-5-699-99991-0)

Как вырастить ребенка в мире без границ. Российский, европейский и американский опыт воспитания - Ольга Маховская (978-5-699-99991-0)

Немає у продажу
Немає у продажу 156
156 грн
  • ISBN: 978-5-699-99991-0
  • Код товару: 330177
Основні характеристики
Редактор: Е. Олійник
Вікова категорія: 16+
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка

Про книгу «Як виростити дитину в світі без кордонів. Російський , європейський і американський досвід вихованн» Ольга Маховська

У своїй книзі відомий психолог і письменник Ольга Маховська не тільки аналізує і порівнює три багато в чому різні системи виховання, а й проводить захоплюючий екскурс по сімейним, культурним, освітнім, побутовим традиціям трьох країн. Це не просто книга про виховання і психології дітей - це і захоплююче дослідження, значно розширює кругозір. Автор розповідає, що корисного можуть почерпнути батьки у закордонних "колег", дає корисні і чіткі поради для різних ситуацій, призводить живі приклади, звертається до літературних і фольклорних джерел. Дуже цікаво підноситься тема національного темпераменту, який багато в чому визначає ставлення до виховання дітей. В кінці кожного розділу - експрес-тести, за допомогою яких ви можете визначити свій тип темпераменту і дізнатися, який підхід до виховання вам ближче. Читайте, порівнюйте, вибирайте краще. Також книга виходила під назвою "Американські діти грають із задоволенням, французькі - за правилами, а російські - до перемоги".

Купити книгу «Як виростити дитину в світі без кордонів. Російський , європейський і американський досвід вихованн» Ольга Маховська в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Як виростити дитину в світі без кордонів. Російський , європейський і американський досвід вихованн" (Ольга Маховська) з ISBN 978-5-699-99991-0 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Редактор
Е. Олійник
Вікова категорія
16+
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
газетний
Кількість сторінок
272
Формат
60х84/16 (145х200 мм)
Ілюстрації
чорно-білі
Автор
Ольга Маховська

Рецензії на книгу «Як виростити дитину в світі без кордонів . Російський , європейський і американський досвід вихованн».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами