Прочти, погладь и улыбнись! - Дарья Герасимова, Галина Дядина, Елена Липатова, Владимир Лифшиц, Владимир Орлов (978-5-9287-2800-7)

Прочти, погладь и улыбнись! - Дарья Герасимова, Галина Дядина, Елена Липатова, Владимир Лифшиц, Владимир Орлов (978-5-9287-2800-7)

Немає у продажу
Немає у продажу 321
321 грн
  • ISBN: 978-5-9287-2800-7
  • Код товару: 329975
Основні характеристики
Художник: Мірко Ханак
Серія: Картонки
Вікова категорія: для дошкільного віку
Мова: російська
Обкладинка: каpтон

Про книгу «Прочитай , погладь і посміхнися !» Володимир Ліфшиц , Володимир Орлов , Галина Дядькова , Дар'я Герасимова , Олена Ліпатова

"Всі такі милі" - це дві книжки-розкладачки з щільного картону з приголомшливими ілюстраціями чудового чеського художника Мірко Ханако. У книгах зібрані короткі вірші про тварин відомих дитячих поетів: Валентина Берестова, Саші Чорного, Володимира Орлова, Михайла Яснова, Дар'ї Герасимової. Ці прості і добрі вірші так легко запам'ятовуються, їх так весело читати вголос! А ніжні, тонкі і яскраві акварелі Мірко Ханако, стануть для дитини однієї з перших зустрічей із справжнім мистецтвом. У книзі "Прочитай, погладь і посміхнися!" ілюстрації виглядають по-справжньому святковими завдяки лаку і тиснення на кожній сторінці. Для дітей дошкільного віку.

Купити книгу «Прочитай , погладь і посміхнися !» Володимир Ліфшиц , Володимир Орлов , Галина Дядькова , Дар'я Герасимова , Олена Ліпатова в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Прочитай , погладь і посміхнися !" (Володимир Ліфшиц , Володимир Орлов , Галина Дядькова , Дар'я Герасимова , Олена Ліпатова) з ISBN 978-5-9287-2800-7 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Художник
Серія
Вікова категорія
для дошкільного віку
Мова
російська
Обкладинка
каpтон
Папір
картон
Кількість сторінок
14
Формат
200х220 мм
Ілюстрації
кольорові
Вага
0.360
Автор
Володимир Ліфшиц , Володимир Орлов , Галина Дядькова , Дар'я Герасимова , Олена Ліпатова

Рецензії на книгу «Прочитай , погладь і посміхнися ! ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами