Мир человека. 2 класс. Программа и методические рекомендации по внеурочной деятельности в начальной школе. Пособие для учителя - Светлана Гин (978-5-7755-3734-0)

Мир человека. 2 класс. Программа и методические рекомендации по внеурочной деятельности в начальной школе. Пособие для учителя - Светлана Гин (978-5-7755-3734-0)

Немає у продажу
Немає у продажу 211
211 грн
  • ISBN: 978-5-7755-3734-0
  • Код товару: 329952
Основні характеристики
Художник: Л. Малишева
Редактор: Т. Чамаева
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка

Про книгу «Світ людини. 2 клас. Програма та методичні рекомендації з позаурочної діяльності в початковій школ» Світлана Гін

У посібнику представлені програма і докладні розробки занять з курсу "Світ людини", який може вивчатися у 2 класі загальноосвітніх установ в рамках розділу ФГОС НГО "Позаурочна діяльність в початковій школі". В курсі з урахуванням вікових особливостей дитини 7-8 років розглядається світ людини з різних точок зору: біологічної, психологічної, соціальної. Заняття побудовані у формі проблемного діалогу вчителя з дітьми. Положення курсу ілюструються літературними творами. Курс "Світ людини" органічно вливається в освітню галузь "Навколишній світ". Курс може вивчатися як самостійний або в складі курсів "Світ загадок", "Світ фантазії", "Світ логіки". 3-е видання.

Купити книгу «Світ людини. 2 клас. Програма та методичні рекомендації з позаурочної діяльності в початковій школ» Світлана Гін в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Світ людини. 2 клас. Програма та методичні рекомендації з позаурочної діяльності в початковій школ" (Світлана Гін) з ISBN 978-5-7755-3734-0 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Художник
Редактор
Т. Чамаева
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний з відтінком
Кількість сторінок
160
Формат
60х88/16 (150х210 мм)
Ілюстрації
чорно-білі
Автор
Світлана Гін

Рецензії на книгу «Світ людини . 2 клас . Програма та методичні рекомендації з позаурочної діяльності в початковій школ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами