Все на борт «Дискавери-экспресса». Научно-исследовательская экспедиция сквозь время - Эмили Хокинс, Том Эдамс (978-5-00100-762-3)

Все на борт «Дискавери-экспресса». Научно-исследовательская экспедиция сквозь время - Эмили Хокинс, Том Эдамс (978-5-00100-762-3)

Немає у продажу
Немає у продажу 788
788 грн
  • ISBN: 978-5-00100-762-3
  • Код товару: 329878
Основні характеристики
Назва оригіналу: All Aboard The Discovery Express
Перекладач: Діна Батий
Редактор: Варвара Альохіна , Марія Торчинська , Анна Красова

Про книгу «Все на борт « Діскавері - експреса ». Науково - дослідницька експедиція крізь час» Том Едамс , Емілі Хокінс

Ласкаво просимо на борт "Діскавері-Експресу"! Піднімайтеся швидше - ми вже вирушаємо в подорож у часі і просторі. Ми відвідаємо найважливіші місця наукових досягнень і винаходів транспорту. Ми побуваємо на місці запуску повітряної кулі братів Монгольф'є, відвідаємо відкриття Панамського каналу і спустимося в глибини Неви в Санкт-Петербурзі в першій підводному човні. Нам належить також відшукати професора Пендлтона і розкрити таємницю його загадкового зникнення. Нам в нашій подорожі допомагатимуть провідник П'єр Анрі і географ і історик Ненсі Делане. Разом з ними ви будете розгадувати загадки і дізнаватися про винаходи і великі досягнення людства. У шлях, нам не можна втрачати ні хвилини! Ви дізнаєтеся: - Як працює ланцюгова передача на велосипеді. - Яку роль у судноплавстві зіграв Панамський канал. - Де і коли "народився" автомобіль. - Як пароплави змінили життя Нового Орлеана. - Як пересувалися перші трамваї. - І багато іншого! Фішки книги: - Віконця і клапани на кожній сторінці відкривають нові і цікаві факти. - Справжня детективна історія з загадками і головоломками. - Цікаві факти з історії винаходів і транспорту. - В кінці вас чекає нагорода - диплом! Для кого ця книга: Для дітей від 5 років і всіх, хто любить пригоди, технології та винаходи, і хоче разом з нами відправитися в минуле.

Купити книгу «Все на борт « Діскавері - експреса ». Науково - дослідницька експедиція крізь час» Том Едамс , Емілі Хокінс в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Все на борт « Діскавері - експреса ». Науково - дослідницька експедиція крізь час" (Том Едамс , Емілі Хокінс) з ISBN 978-5-00100-762-3 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
All Aboard The Discovery Express
Перекладач
Діна Батий
Редактор
Варвара Альохіна , Марія Торчинська , Анна Красова
Вікова категорія
для дошкільного віку
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Кількість сторінок
32
Формат
250x310 мм
Ілюстрації
кольорові
Автор
Том Едамс , Емілі Хокінс

Рецензії на книгу «Все на борт « Діскавері - експреса » . Науково - дослідницька експедиція крізь час ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами