Выдающийся лидер. Как закрепить успех, развивая свои сильные стороны - Джон Зенгер, Джозеф Фолкман, Роберт Шервин, Барбара Стил (978-5-00117-002-0)

Выдающийся лидер. Как закрепить успех, развивая свои сильные стороны - Джон Зенгер, Джозеф Фолкман, Роберт Шервин, Барбара Стил (978-5-00117-002-0)

Немає у продажу
Немає у продажу 395
395 грн
  • ISBN: 978-5-00117-002-0
  • Код товару: 329875
Основні характеристики
Назва оригіналу: How to Be Exceptional
Перекладач: Максим Ільїн
Редактор: Ольга Світовит
Серія: МІФ . бізнес
Мова: російська

Про книгу «Видатний лідер. Як закріпити успіх , розвиваючи свої сильні сторони» Барбара Стіл , Джозеф Фолкман , Джон Зенгер , Роберт Шервин

Ви очолюєте департамент, управління або цілу компанію. Робота проходить гладко, ніхто не сумнівається в тому, що ви талановитий бізнес-лідер. Але ми знали що ви видатним? Для справжнього успіху недостатньо бути просто хорошим. Ця книга пропонує революційний підхід до лідерства. Замість своїх слабких сторін і спроб їх позбутися фокусуйтеся на перевагах - і використовуйте їх. З цієї книги ви дізнаєтеся, як: виявити свої найсильніші лідерські риси і вибрати правильні цілі для особистого розвитку; використовувати зворотний зв'язок в роботі для посилення своїх переваг; застосувати авторський "крос-тренінг" підхід для розвитку своїх лідерських компетенцій; У видатних лідерів зростає продуктивність і залученість співробітників, а бізнес процвітає. Дізнайтеся, як зробити професійні і особисті мрії реальністю.

Купити книгу «Видатний лідер. Як закріпити успіх , розвиваючи свої сильні сторони» Барбара Стіл , Джозеф Фолкман , Джон Зенгер , Роберт Шервин в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Видатний лідер. Як закріпити успіх , розвиваючи свої сильні сторони" (Барбара Стіл , Джозеф Фолкман , Джон Зенгер , Роберт Шервин) з ISBN 978-5-00117-002-0 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
How to Be Exceptional
Перекладач
Максим Ільїн
Редактор
Ольга Світовит
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
272
Формат
70х100/16 (170х240 мм)
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Барбара Стіл , Джозеф Фолкман , Джон Зенгер , Роберт Шервин

Рецензії на книгу «Видатний лідер . Як закріпити успіх , розвиваючи свої сильні сторони ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами