Хюгге, или Уютное счастье по-датски. Как я целый год баловала себя «улитками», ужинала при свечах и читала на подоконнике - Хелен Расселл (978-5-699-95302-8)

Хюгге, или Уютное счастье по-датски. Как я целый год баловала себя «улитками», ужинала при свечах и читала на подоконнике - Хелен Расселл (978-5-699-95302-8)

Немає у продажу
Немає у продажу 224
224 грн
  • ISBN: 978-5-699-95302-8
  • Код товару: 329862
Основні характеристики
Назва оригіналу: The Year of Living Danishly
Перекладач: Т. Новикова
Редактор: К. Єлісєєва , І. Стародубцева
Вікова категорія: 16+

Про книгу «Хюгге , або Затишне щастя по -датському. Як я цілий рік балувала себе « равликами » , вечеряла при» Хелен Расселл

Проміняти Лондон і роботу в Marie Claire на датський містечко з населенням 6 000 осіб ?! Спочатку вона твердо сказала "НІ". Але потім... чоловік так мріяв попрацювати в LEGO. І ще було дуже цікаво, як в країні з такою поганою погодою і позамежними податками живуть найщасливіші люди на планеті? Погодившись на авантюру з переїздом в Данію, Хелен Расселл твердо вирішила застосувати свій талант і досвід журналіста і протягом року обов'язково з'ясувати: 1) як правильно займатися хюгге (що б це слово не означало); як є булочки НЕ поправляючись (і не розплачуватися за інші задоволення теж); як стати по-датському щасливим (навіть якщо ви народилися на іншому кінці світу).

Купити книгу «Хюгге , або Затишне щастя по -датському. Як я цілий рік балувала себе « равликами » , вечеряла при» Хелен Расселл в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Хюгге , або Затишне щастя по -датському. Як я цілий рік балувала себе « равликами » , вечеряла при" (Хелен Расселл) з ISBN 978-5-699-95302-8 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
The Year of Living Danishly
Перекладач
Т. Новикова
Редактор
К. Єлісєєва , І. Стародубцева
Вікова категорія
16+
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
448
Формат
140x205 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Хелен Расселл

Рецензії на книгу «Хюгге , або Затишне щастя по -датському . Як я цілий рік балувала себе « равликами » , вечеряла при ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами