Сказки в картинках В. Сутеева - Сергей Михалков, Агния Барто, Корней Чуковский, Самуил Маршак, Михаил Пляцковский, Григорий Остер (978-5-17-102497-0)

Сказки в картинках В. Сутеева - Сергей Михалков, Агния Барто, Корней Чуковский, Самуил Маршак, Михаил Пляцковский, Григорий Остер (978-5-17-102497-0)

Немає у продажу
Немає у продажу 189
189 грн
  • ISBN: 978-5-17-102497-0
  • Код товару: 329861
Основні характеристики
Редактор: М. Парнякова
Вікова категорія: для дошкільного віку
Мова: російська

Про книгу «Казки в картинках В. Сутеева» Агнія Барто , Григорій Остер , Корній Чуковський , Михайло Пляцковский , Самуїл Маршак , Сергій Миха

"Казки в картинках В.Сутеева" - це збірка творів письменників-класиків, які люблять і знають не тільки мами і тата, а й бабусі і дідусі малюків. Хто ж не пам'ятає вусатого-смугастого кошеняти С. Маршака, впертого жабеня С.Михалкова, Мойдодира К. Чуковського, кошеня на ім'я Гав Остера, ведмедика-нечему А.Барто і інших знаменитих героїв дитячої літератури. Тепер і ваші малюки зможуть самі прочитати і подружитися з цими героями, адже в цій книзі для самостійного читання великі літери і все слова розбиті на склади з наголосами. А все картинки в книзі намальовані майстром дитячої ілюстрації В.Сутеевим, картинки якого люблять і діти, і дорослі.

Купити книгу «Казки в картинках В. Сутеева» Агнія Барто , Григорій Остер , Корній Чуковський , Михайло Пляцковский , Самуїл Маршак , Сергій Миха в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Казки в картинках В. Сутеева" (Агнія Барто , Григорій Остер , Корній Чуковський , Михайло Пляцковский , Самуїл Маршак , Сергій Миха) з ISBN 978-5-17-102497-0 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Редактор
М. Парнякова
Вікова категорія
для дошкільного віку
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
96
Формат
84х108/16 (205х260 мм)
Ілюстрації
кольорові
Автор
Агнія Барто , Григорій Остер , Корній Чуковський , Михайло Пляцковский , Самуїл Маршак , Сергій Миха

Рецензії на книгу «Казки в картинках В. Сутеева ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами