Кот Саймона - Саймон Тофилд (978-5-9907254-4-7)

Кот Саймона - Саймон Тофилд (978-5-9907254-4-7)

Немає у продажу
Немає у продажу 225
225 грн
  • ISBN: 978-5-9907254-4-7
  • Код товару: 329803
Основні характеристики
Назва оригіналу: Simon's Cat
Художник: Саймон Тофілд
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий

Про книгу «Кот Саймона» Саймон Тофілд

У будь-яку окремо взяту секунду якийсь кіт напевно : просить їсти , відмовляється їсти , спить , нявкає , спить , нявкає , спить , патрає смітник , ділиться мишею з господарем , проявляє здоровий егоїзм і / або небезпечну для життя ніжність , зчиняє максимум руйнувань при мінімумі зусиль і так далі до нескінченності. Дивіться продовження знаменитого мультфільму про кота Саймона на папері !

Купити книгу «Кот Саймона» Саймон Тофілд в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Кот Саймона" (Саймон Тофілд) з ISBN 978-5-9907254-4-7 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Simon's Cat
Художник
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
240
Формат
90x70/16 (215x160 мм)
Ілюстрації
чорно-білі
Автор
Саймон Тофілд

Рецензії на книгу «Кот Саймона ».

0 0

Куплений в цьому магазині: Так

Никогда так не смеялся))) И это точно про моего кота-дурачка) Все, что творит, обо всем нашел картинки. Смотрите, если хотите отдохнуть от повседневной суеты, негатива. Побольше бы таких легких, забавных книжек. Сохраню для сына или дочи будущих) Смело покупайте детям, ничего неприличного в книжке нет. Обязательно куплю все. И мультики начал смотреть про Кота Саймона, очень помогает расслабиться после тяжелых рабочих будней и пустых разговоров с сотрудниками о погоде, играх, том же негативе, новостях о Ковид и на прочие модные темы.

Моя оцінка:
Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами