Большие продажи без компромиссов и оправданий. Система эффективных продаж по телефону и на встречах - Сергей Семенов (978-5-9614-6561-7)

Большие продажи без компромиссов и оправданий. Система эффективных продаж по телефону и на встречах - Сергей Семенов (978-5-9614-6561-7)

Немає у продажу
Немає у продажу 263
263 грн
  • ISBN: 978-5-9614-6561-7
  • Код товару: 329783
Основні характеристики
Художник: І. Бухаров
Редактор: Д. Сальникова
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Папір: офсетний білий

Про книгу «Великі продажу без компромісів і виправдань. Система ефективних продажів по телефону і на зустрічах» Сергій Семенов

Уміння продавати - один з найважливіших чинників успіху будь-якої компанії, особливо в кризові часи. Покупці неохоче витрачають гроші, а конкуренти наступають на п'яти, тому керівник повинен всіма засобами мотивувати своїх співробітників і розвивати їх навички продаж.Сергей Семенов, бізнес-тренер і консультант з 17-річним досвідом продажів, зібрав найбільш ефективні методики ведення переговорів, переконання клієнтів і роботи з запереченнями, фундаментальні принципи та особливості продажу різних видів товарів і послуг, додав перевірені інструменти підвищення мотивації персоналу і оцінки результатів роботи і отримав систему управління продажами, яку з успіхом можна використовувати в компанії будь-якого профілю і розміру. Після впровадження описаної системи ви нарешті зможете домогтися потрібних обсягів продажів. Без компромісів і виправдань з боку підлеглих. Чому книга гідна прочитання? - У цій книзі ви знайдете все основні техніки, необхідні для успішних продажів. - Ви зможете скорегувати або розробити нову систему управління продажами, придатними саме вашої компанії. - Прислухаючись до порад автора, ви зможете надихнути свій відділ продажів на нові подвиги. Хто автор? Сергій Семенов - бізнес-тренер, консультант, спікер-мотиватор, генеральний директор компанії «Експерт-Маркетинг», практик з досвідом роботи в продажах і переговорах з 2000 року.

Купити книгу «Великі продажу без компромісів і виправдань. Система ефективних продажів по телефону і на зустрічах» Сергій Семенов в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Великі продажу без компромісів і виправдань. Система ефективних продажів по телефону і на зустрічах" (Сергій Семенов) з ISBN 978-5-9614-6561-7 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Художник
Редактор
Д. Сальникова
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
280
Формат
60х90/16 (145х215 мм)
Ілюстрації
чорно-білі
Автор
Сергій Семенов

Рецензії на книгу «Великі продажу без компромісів і виправдань . Система ефективних продажів по телефону і на зустрічах».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами