Портрет в полный рост. Игровая платформа для индивидуальной и групповой психологической работы с применением метафорических карт - Татьяна Ушакова (978-5-98563-524-9)

Портрет в полный рост. Игровая платформа для индивидуальной и групповой психологической работы с применением метафорических карт - Татьяна Ушакова (978-5-98563-524-9)

Немає у продажу
Немає у продажу 393
393 грн
  • ISBN: 978-5-98563-524-9
  • Код товару: 329723
Основні характеристики
Мова: російська
Обкладинка: пакет
Папір: картон
Кількість сторінок: 24

Про книгу «Портрет в повний зріст. Ігрова платформа для індивідуальної і групової психологічної роботи із заст» Тетяна Ушакова

Суть гри полягає в створенні "портрета" якогось людини (при цьому людина може служити і способом організації, наприклад) або людей за допомогою метафоричних карт і карток зі словами. Що таке портрет в будь-якому його втіленні? Про це можна багато розмірковувати, але, по суті, це багато в чому вираз внутрішнього світу людини через його зовнішні прояви. Зустріч з портретним зображенням будь-якого стилю або жанру - це зустріч з поданням про конкретну людину, про колектив або про людей в цілому, автопортрет - це зустріч з уявленням про себе і про свої стосунки з міром.Поскольку основний сенс нашої гри не в змаганні, а в роздумах про себе, про інших людей і про людські цінності, то важливою частиною ігрового процесу є акцентування тієї частини особистісної проблематики, яка і стає предметом роздуми під час ігрового процесу і його обговорення. Для клієнта це виглядає як формулювання запиту, що призвів його до психолога, адже гра в нашому випадку є лише однією з форм психологічної роботи. Найбільш ефективним є використання цієї ігрової платформи при наступних запитах: Самопізнання, дослідження своєї особистості: "Хто я? Яким я був, який я зараз і яким я можу бути? ". Дослідження оточення: "Хто ці люди, які оточують мене? З якою людиною поруч мені добре, а з яким погано? У чому і в кого я потребую? ". Складнощі комунікації: "Ми не можемо домовитися між собою. Складно аргументувати, важко прийти до єдиного рішення ". Склад комплекту: два ігрових поля, керівництво.

Купити книгу «Портрет в повний зріст. Ігрова платформа для індивідуальної і групової психологічної роботи із заст» Тетяна Ушакова в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Портрет в повний зріст. Ігрова платформа для індивідуальної і групової психологічної роботи із заст" (Тетяна Ушакова) з ISBN 978-5-98563-524-9 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Мова
російська
Обкладинка
пакет
Папір
картон
Кількість сторінок
24
Формат
345х250 мм
Ілюстрації
кольорові
Автор
Тетяна Ушакова

Рецензії на книгу «Портрет в повний зріст . Ігрова платформа для індивідуальної і групової психологічної роботи із заст».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами