Как навести порядок в своем бизнесе. Как построить надежную систему из ненадежных элементов. Практикум - Рыбаков М.Ю. (978-5-9907325-1-3)

Как навести порядок в своем бизнесе. Как построить надежную систему из ненадежных элементов. Практикум - Рыбаков М.Ю. (978-5-9907325-1-3)

Немає у продажу
Немає у продажу 600
600 грн
  • ISBN: 978-5-9907325-1-3
  • Код товару: 329721
Основні характеристики
Автор: Рибаков М.Ю.
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 402

Про книгу «Як навести порядок в своєму бізнесі. Як побудувати надійну систему з ненадійних елементів. Практик» Рибаков М.Ю.

Книга "Як навести порядок в своєму бізнесі" - це система практичних інструментів, які дозволять вам налагодити бізнес. Так, щоб він: - приносив гарний прибуток; - став більш конкурентоспроможним і стійким до криз; - стабільно працював і розвивався; - практично не залежав від людського фактора співробітників; - вимагав від власника мінімального контролю. Конкретні техніки і рекомендації: - 130 практичних завдань, виконавши які, ви зможете удосконалити свій бізнес. - 123 прикладу і коментаря від власників і керівників компаній; - 418 прикладів з практики автора; Книга - для власників і топ-менеджерів: від великих холдингів до середніх і малих компаній. З 2010 року вона стала настільною у багатьох організаціях. Також книга буде корисна бізнес-консультантам та тренерам. Михайло Рибаков - бізнес-консультант, модератор стратегічних сесій. Засновник команди "Михайло Рибаков і Партнери". У бізнесі з 1997 року. Автор двох ділових бестселерів, фільму "Від кар'єри до свободи", сотень публікацій, організатор щорічних бізнес-заходів в Росії і за кордоном. Два освіти - системний аналітик (економіка, ІТ) і психолог. Допомагає власникам і управлінським командам приватних ринкових компаній російськомовного простору.

Купити книгу «Як навести порядок в своєму бізнесі. Як побудувати надійну систему з ненадійних елементів. Практик» Рибаков М.Ю. в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Як навести порядок в своєму бізнесі. Як побудувати надійну систему з ненадійних елементів. Практик" (Рибаков М.Ю.) з ISBN 978-5-9907325-1-3 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
402
Формат
70х100/16 (170х240 мм)
Ілюстрації
кольорові
Автор
Рибаков М.Ю.

Рецензії на книгу «Як навести порядок в своєму бізнесі . Як побудувати надійну систему з ненадійних елементів . Практик».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами