Начинай с малого. Научно доказанная система достижения больших целей - Оуэйн Сервис, Рори Галлахер (978-5-00100-994-8)

Начинай с малого. Научно доказанная система достижения больших целей - Оуэйн Сервис, Рори Галлахер (978-5-00100-994-8)

Немає у продажу
Немає у продажу 387
387 грн
  • ISBN: 978-5-00100-994-8
  • Код товару: 329710
Основні характеристики
Назва оригіналу: Think Small
Перекладач: Е. Петрова
Редактор: Ксенія Пахорукова , Наталія Довнар
Мова: російська

Про книгу «Починай з малого. Науково доведена система досягнення великих цілей» Оуейн Сервіс , Рорі Галлахер

Простий і доступний шлях до високих результатів, заснований на науково обгрунтованих і перевірених кроках. Ідеї, описані в цій книзі, тестувалися в програмах, розроблених для Команди поведінкового аналізу (яку часто називають «Підрозділом Nudge»), яку організував Девід Кемерон незабаром після переїзду в резиденцію на Даунінг-стріт в 2010 році. Тоді мета Команди поведінкового аналізу була та ж, що і зараз: практичне застосування результатів поведінкових досліджень для допомоги людям в прийнятті оптимальних для себе рішень. Команда Nudge довела, що досить додати один рядок до листа, адресованого боржникам (інформує, що більшість населення вже сплатила податки), і виплати по заборгованостях зростуть на сотні мільйонів фунтів; що текстове повідомлення, що передують прихід судових приставів, потроює кількість виплачених штрафів. Вони побачили, як незначні перетворення в способі пошуку роботи допомогли тисячам претендентів швидше працевлаштуватися. У цій книзі вони розповідають не про те, як підштовхувати інших (громадян, колег, підлеглих) до правильних рішень, а про те, як ви самі можете підштовхувати себе, щоб змінювати життя на краще - в особистому та професійному сферах. Для великих досягнень потрібно починати з малого. Ця книга допоможе вам вибрати відповідні для себе цілі, побачити прості, прямі шляхи до їх досягнення, і зробити світ трохи краще для себе і інших.

Купити книгу «Починай з малого. Науково доведена система досягнення великих цілей» Оуейн Сервіс , Рорі Галлахер в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Починай з малого. Науково доведена система досягнення великих цілей" (Оуейн Сервіс , Рорі Галлахер) з ISBN 978-5-00100-994-8 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Think Small
Перекладач
Е. Петрова
Редактор
Ксенія Пахорукова , Наталія Довнар
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний з відтінком
Кількість сторінок
208
Формат
60х90/16 (145х215 мм)
Ілюстрації
чорно-білі
Вага
0.360
Автор
Оуейн Сервіс , Рорі Галлахер

Рецензії на книгу «Починай з малого . Науково доведена система досягнення великих цілей ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами