ValueWeb. Как финтех-компании используют блокчейн и мобильные технологии для создания интернета ценностей - Крис Скиннер (978-5-00100-948-1)

ValueWeb. Как финтех-компании используют блокчейн и мобильные технологии для создания интернета ценностей - Крис Скиннер (978-5-00100-948-1)

Немає у продажу
Немає у продажу 658
658 грн
  • ISBN: 978-5-00100-948-1
  • Код товару: 329699
Основні характеристики
Назва оригіналу: ValueWeb
Перекладач: Наталія Яцюк
Редактор: Алекс Форк , Наталя Шульпіна , Ірина Іванченко
Серія: МІФ . бізнес
Мова: російська

Про книгу «ValueWeb. Як Фінтех - компанії використовують блокчейн і мобільні технології для створення інтернет» Кріс Скіннер

Нова книга від автора «Цифрового банку» про третьому поколінні Інтернету - або ValueWeb - дозволяє машинам і споживачам торгувати, обмінюватися і ділитися цінністю в режимі реального часу - і безкоштовно. У книзі, що стала продовженням «Цифрового банку», Кріс Скіннер проводить глибокий аналіз обміну цінностями в розвиненому цифровому світі. На основі прикладів з практики, інтерв'ю та особистих спостережень Кріс пояснює, як світ переходить від традиційних валют до ValueWeb, інтернету цінностей. Це ще одна книга, яку необхідно прочитати не тільки тим, кого цікавить світ фінансових технологій, а й усім тим, хто прагне скласти уявлення про майбутнє, в якому грошові і негрошові перекази здійснюються миттєво за допомогою мобільних і цифрових мереж. Спираючись на багатий досвід роботи в області фінансових послуг і технологій, Скіннер показує, як технологія підриває традиційну галузь фінансових послуг, роблячи транзакції простішими і дешевшими, а також те, що банки повинні в упереджувальний режимі використовувати ці тенденції, для того щоб бути готовими до майбутньому. У книзі обговорюється роль FinTech, нової індустрії, сфокусованої на інтеграції фінансів і технологій для побудови мережі ValueWeb за допомогою мобільної передачі даних, цифровий валюти і технології блокчейн. Автор фокусується на ключових гравців: Prosper, Klarna, Ripple, Atom Bank, Fidor Bank, Banco Original. Книга заснована на дослідженнях, статистиці, інтерв'ю та кейсах провідних банків, стартапів і інноваторів.

Купити книгу «ValueWeb. Як Фінтех - компанії використовують блокчейн і мобільні технології для створення інтернет» Кріс Скіннер в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "ValueWeb. Як Фінтех - компанії використовують блокчейн і мобільні технології для створення інтернет" (Кріс Скіннер) з ISBN 978-5-00100-948-1 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
ValueWeb
Перекладач
Наталія Яцюк
Редактор
Алекс Форк , Наталя Шульпіна , Ірина Іванченко
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
416
Формат
70х100/16 (170х240 мм)
Ілюстрації
чорно-білі
Вага
0.788
Автор
Кріс Скіннер

Рецензії на книгу «ValueWeb . Як Фінтех - компанії використовують блокчейн і мобільні технології для створення інтернет».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами