Как жить с аутизмом? Психолого-педагогические рекомендации по взаимодействию и работе с детьми с аутизмом - Ширли Коэн (978-5-88230-286-2)

Как жить с аутизмом? Психолого-педагогические рекомендации по взаимодействию и работе с детьми с аутизмом - Ширли Коэн (978-5-88230-286-2)

Немає у продажу
Немає у продажу 270
270 грн
  • ISBN: 978-5-88230-286-2
  • Код товару: 329613
Основні характеристики
Автор: Ширлі Коен
Назва оригіналу: Targeting Autism
Перекладач: Ігор Костін
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Як жити з аутизмом ? Психолого - педагогічні рекомендації щодо взаємодії і роботі з дітьми з аутизмо» Ширлі Коен

Ця книга не є довідником або детальним керівництвом. Вона більше схожа на карту , яка дозволить батькам , педагогам і клінічним фахівцям орієнтуватися в « світі аутизму ». При написанні цієї роботи використовувалися новітні дані і розробки.

Купити книгу «Як жити з аутизмом ? Психолого - педагогічні рекомендації щодо взаємодії і роботі з дітьми з аутизмо» Ширлі Коен в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Як жити з аутизмом ? Психолого - педагогічні рекомендації щодо взаємодії і роботі з дітьми з аутизмо" (Ширлі Коен) з ISBN 978-5-88230-286-2 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Targeting Autism
Перекладач
Ігор Костін
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
204
Формат
60х90/16 (145х215 мм)
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.321
Автор
Ширлі Коен

Рецензії на книгу «Як жити з аутизмом ? Психолого - педагогічні рекомендації щодо взаємодії і роботі з дітьми з аутизмо».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами