Назад во времени. Опыт применения психоаналитического наблюдения за младенцами по методу Эстер Бик - Алессандра Пионтелли (978-5-906815-84-2)

Назад во времени. Опыт применения психоаналитического наблюдения за младенцами по методу Эстер Бик - Алессандра Пионтелли (978-5-906815-84-2)

Немає у продажу
Немає у продажу 255
255 грн
  • ISBN: 978-5-906815-84-2
  • Код товару: 329601
Основні характеристики
Назва оригіналу: Backwards in Time: A Study in Infant Observation
Перекладач: Євген Канчура
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Назад в часі. Досвід застосування психоаналітичного спостереження за немовлятами за методом Естер Б» Алессандра Піонтеллі

У запропонованій читачеві роботі автор дає ретроспективне опис досвіду аналітичного спостереження за дітьми з розвиваються аутизмом з двох сімей, які належать до далеко віддаленим один від одного соціальним групам. Незважаючи на всі відмінності в їх оточенні, діти демонструють дуже схоже уповільнення розвитку, що може бути пояснено недостатністю післяпологовий психічної адаптації і первинного психічного розвитку, тобто наявністю неаутістіческіх форм дитячого психозу, що приводить згодом до власне аутизму. Поряд з іншим, обговорюється внесок в розвиток аутизму початкової недоступності батьків, в першу чергу матері, для невербальних комунікацій дитини. Книга призначена для психологів і психотерапевтів, а також для більш широкої читацької аудиторії, яка цікавиться проблемами сім'ї та дитячої психології.

Купити книгу «Назад в часі. Досвід застосування психоаналітичного спостереження за немовлятами за методом Естер Б» Алессандра Піонтеллі в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Назад в часі. Досвід застосування психоаналітичного спостереження за немовлятами за методом Естер Б" (Алессандра Піонтеллі) з ISBN 978-5-906815-84-2 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Backwards in Time: A Study in Infant Observation
Перекладач
Євген Канчура
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
160
Формат
60х90/16 (145х215 мм)
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.302
Автор
Алессандра Піонтеллі

Рецензії на книгу «Назад в часі . Досвід застосування психоаналітичного спостереження за немовлятами за методом Естер Б».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами