Маленькие секреты большой памяти. Рабочая тетрадь. Первый год обучения - Екатерина Пчелкина, Александр Кислов (978-5-91359-260-6)

Маленькие секреты большой памяти. Рабочая тетрадь. Первый год обучения - Екатерина Пчелкина, Александр Кислов (978-5-91359-260-6)

Немає у продажу
Немає у продажу 299
299 грн
  • ISBN: 978-5-91359-260-6
  • Код товару: 329570
Основні характеристики
Редактор: В. Мітін
Вікова категорія: для дошкільного віку
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Папір: офсетний білий

Про книгу «Маленькі секрети великої пам'яті. Робочий зошит. Перший рік навчання» Олександр Кислов , Катерина Пчелкина

"Ейдос" в перекладі з грецької мови - "образ", тому методи і прийоми ейдетики спираються на образну пам'ять. А для того, щоб образна пам'ять могла добре працювати, необхідно мати розвинуте образне мислення, яке в свою чергу сприяє розвитку асоціативного мислення і речемишленія. В силу перерахованих вище причин заняття першого року навчання, в більшій мірі, спрямовані на створення фундаменту для методів запам'ятовування - на розвиток образного і вербально-образного асоціативного мислення. Робочий зошит "Маленькі секрети великої пам'яті" є частиною навчально-методичного комплексу, спрямованого на розвиток уваги і пам'яті дітей від 4 до 12 років. Зошит супроводжує однойменну Методичний посібник для педагогів і батьків, що включає можливий варіант тематичного планування на 1-й рік навчання і докладні конспекти занять.

Купити книгу «Маленькі секрети великої пам'яті. Робочий зошит. Перший рік навчання» Олександр Кислов , Катерина Пчелкина в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Маленькі секрети великої пам'яті. Робочий зошит. Перший рік навчання" (Олександр Кислов , Катерина Пчелкина) з ISBN 978-5-91359-260-6 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Редактор
В. Мітін
Вікова категорія
для дошкільного віку
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
44
Формат
210x295 мм
Ілюстрації
чорно-білі
Автор
Олександр Кислов , Катерина Пчелкина

Рецензії на книгу «Маленькі секрети великої пам'яті . Робочий зошит. Перший рік навчання ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами