Занимательное сольфеджио за 3 года. Общеразвивающая общеобразовательная программа. 2 год обучения - Юлия Фролова (979-0-66003-520-7)

Занимательное сольфеджио за 3 года. Общеразвивающая общеобразовательная программа. 2 год обучения - Юлия Фролова (979-0-66003-520-7)

Немає у продажу
Немає у продажу 179
179 грн
  • ISBN: 979-0-66003-520-7
  • Код товару: 329567
Основні характеристики
Редактор: С. Осташов
Вікова категорія: для дошкільного віку
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка

Про книгу «Цікаве сольфеджіо за 3 роки. Загальнорозвиваючих загальноосвітня програма. 2 рік навчання» Юлія Фролова

"Цікаве сольфеджіо за три роки" для другого року навчання входить в серію навчальних посібників, призначених для навчання за додатковими загальноосвітніх общеразвивающим программам.Оно може бути використано викладачами і учнями на уроках сольфеджіо в дитячих музичних школах та школах мистецтв. Як самовчителя стане незамінним помічником для батьків і дітей, які прагнуть самостійно осягнути ази музичної грамоти. Навчальний посібник знайомить з основними музичними правилами, розвиває творче мислення, навички слухового аналізу, співу по нотах, записи музичних диктантів. Викладене в доступній формі, інформативне і, одночасно, розважальне, воно додасть уроків сольфеджіо цікаве і насичене зміст, яке формує любов до предмету.

Купити книгу «Цікаве сольфеджіо за 3 роки. Загальнорозвиваючих загальноосвітня програма. 2 рік навчання» Юлія Фролова в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Цікаве сольфеджіо за 3 роки. Загальнорозвиваючих загальноосвітня програма. 2 рік навчання" (Юлія Фролова) з ISBN 979-0-66003-520-7 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Редактор
С. Осташов
Вікова категорія
для дошкільного віку
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
72
Формат
60x84/8 (210x280 мм)
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Юлія Фролова

Рецензії на книгу «Цікаве сольфеджіо за 3 роки . Загальнорозвиваючих загальноосвітня програма . 2 рік навчання ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами