Вне формата. Занимательная математика. Гимнастика для ума или искусство удивлять? - Наталья Карпушина (978-5-904129-07-1)

Вне формата. Занимательная математика. Гимнастика для ума или искусство удивлять? - Наталья Карпушина (978-5-904129-07-1)

Немає у продажу
Немає у продажу 454
454 грн
  • ISBN: 978-5-904129-07-1
  • Код товару: 329563
Основні характеристики
Редактор: Е. Лозівська
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий

Про книгу «Поза форматом. Цікава математика. Гімнастика для розуму або мистецтво дивувати ?» Наталя Карпушина

Книга охоплює широке коло питань: від маловідомих сторінок історії науки і біографій її популяризаторів до захоплюючих досліджень властивостей чисел і фігур і застосувань математики на практиці. У ній наочно показано, як закони математики проявляються в природі, здавна використовуються в живопису та архітектури, не кажучи вже про повсякденне життя. І все це розбавлене безліччю цікавих завдань і головоломок - незамінною їжею для розуму, без якої немислиме жодне видання подібного роду. Ця книга для тих, кому не чужа математика, хто любить всякі загадки і інтелектуальні розваги і не проти побувати в ролі дослідника.

Купити книгу «Поза форматом. Цікава математика. Гімнастика для розуму або мистецтво дивувати ?» Наталя Карпушина в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Поза форматом. Цікава математика. Гімнастика для розуму або мистецтво дивувати ?" (Наталя Карпушина) з ISBN 978-5-904129-07-1 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Редактор
Е. Лозівська
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
288
Формат
60х90/16 (145х215 мм)
Ілюстрації
чорно-білі
Автор
Наталя Карпушина

Рецензії на книгу «Поза форматом . Цікава математика . Гімнастика для розуму або мистецтво дивувати ? ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами