Манифест великого тренера. Как стать из хорошего спортсмена великим чемпионом - Тим Гровер, Шари Уэнк (978-5-699-96033-0)

Манифест великого тренера. Как стать из хорошего спортсмена великим чемпионом - Тим Гровер, Шари Уэнк (978-5-699-96033-0)

Немає у продажу
Немає у продажу 562
562 грн
  • ISBN: 978-5-699-96033-0
  • Код товару: 329450
Основні характеристики
Назва оригіналу: Relentless: From Good to Great to Unstoppable
Перекладач: П. Міхєєв
Редактор: Т. Кальницька
Мова: російська

Про книгу «Маніфест великого тренера. Як стати з хорошого спортсмена великим чемпіоном» Тім Гровер , Шарі Венк

Перед вами книга американського баскетбольного тренера Тіма Гровера, який прославився завдяки роботі з такими легендами NBA, як Майкл Джордан, Кобі Брайант і Дуейн Уейд. "Маніфест великого тренера" ??- одкровення Гровера, його секрети і прийоми роботи з високопоставленими спортивними клієнтами. У своїх мемуарах автор розповідає, як необхідно поводитися в стресових ситуаціях, коли на кону не просто кожне очко, але кожен мільйон доларів. В "Маніфесті великого тренера" ??ви знайдете не тільки біографії великих спортсменів, а й безліч наполегливих рад з управління командою; цю книгу належним чином оцінять не лише фанати баскетболу, але і бізнес-керівники. Тім Гровер прямо і відверто говорить про всі свої провали в кар'єрі. Моментах, коли навіть великі Джордан і Брайант були буквально в одному кроці від нервового зриву, готові кинути все на півдорозі. Завдяки безжальної подачі, Гровер може зробити великого чемпіона не тільки з перспективного баскетболіста, але також і з вас!

Купити книгу «Маніфест великого тренера. Як стати з хорошого спортсмена великим чемпіоном» Тім Гровер , Шарі Венк в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Маніфест великого тренера. Як стати з хорошого спортсмена великим чемпіоном" (Тім Гровер , Шарі Венк) з ISBN 978-5-699-96033-0 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Relentless: From Good to Great to Unstoppable
Перекладач
П. Міхєєв
Редактор
Т. Кальницька
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
240
Формат
70х100/16 (170х240 мм)
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Тім Гровер , Шарі Венк

Рецензії на книгу «Маніфест великого тренера . Як стати з хорошого спортсмена великим чемпіоном ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами