Индустрия счастья. Как Big Data и новые технологии помогают добавить эмоцию в товары и услуги - Уильям Дэвис (978-5-699-85095-2)

Индустрия счастья. Как Big Data и новые технологии помогают добавить эмоцию в товары и услуги - Уильям Дэвис (978-5-699-85095-2)

Немає у продажу
Немає у продажу 280
280 грн
  • ISBN: 978-5-699-85095-2
  • Код товару: 329438
Основні характеристики
Назва оригіналу: The Happiness Industry
Перекладач: К. Шашкова
Редактор: А. Меркур'єва , Л. Івахненко
Серія: Top Economics Awards
Мова: російська

Про книгу «Індустрія щастя. Як Big Data і нові технології допомагають додати емоцію в товари і послуги» Вільям Девіс

У своїй книзі Вільям Девіс визначає індустрію щастя як спробу великого бізнесу і урядів контролювати і визначати кількісно наш настрій, і використовувати ці дані в своїх власних цілях. У деяких сферах економіки, менеджменту, маркетингу та неврології, пояснює він, наші емоції стали новим ресурсом для покупки і продажу. Щастя у всіх його різновидах міцно зайняло розуми міжнародної еліти. Будучи тепер чимось, що можна виміряти, побачити і вдосконалити, щастя проникло в цитадель світової економіки. Провідні компанії наймають фахівців на щастя, нейробіологи розповідають, як тренувати відповідні зони мозку, люди починають відстежувати свій настрій через щоденники і додатки на смартфонах. Але є і зворотна сторона медалі. А що, якщо незабаром суспільство почне засуджувати нещасних людей, напихати їх пігулками і примусово домагатися посмішки на обличчі?

Купити книгу «Індустрія щастя. Як Big Data і нові технології допомагають додати емоцію в товари і послуги» Вільям Девіс в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Індустрія щастя. Як Big Data і нові технології допомагають додати емоцію в товари і послуги" (Вільям Девіс) з ISBN 978-5-699-85095-2 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
The Happiness Industry
Перекладач
К. Шашкова
Редактор
А. Меркур'єва , Л. Івахненко
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
288
Формат
70х100/16 (170х240 мм)
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Вільям Девіс

Рецензії на книгу «Індустрія щастя . Як Big Data і нові технології допомагають додати емоцію в товари і послуги ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами