Магия чисел. Моментальные вычисления в уме и другие математические фокусы - Артур Бенджамин, Майкл Шермер (978-5-00117-063-1)

Магия чисел. Моментальные вычисления в уме и другие математические фокусы - Артур Бенджамин, Майкл Шермер (978-5-00117-063-1)

Немає у продажу
Немає у продажу 371
371 грн
  • ISBN: 978-5-00117-063-1
  • Код товару: 329411
Основні характеристики
Назва оригіналу: Secrets of Mental Math
Перекладач: Владислав Ласкавий
Редактор: Наталя Шульпіна
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Магія чисел. Моментальні обчислення в розумі і інші математичні фокуси» Артур Бенджамін , Майкл Шермер

Ця книга навчить вас лічити про себе швидше, ніж на калькуляторі, запам'ятовувати великі числа і отримувати від математики задоволення. Будь-яка людина може множити, ділити, підносити до степеня та виконувати інші операції над великими числами в розумі і з великою швидкістю. Для цього не потрібно вирішувати десятки тисяч прикладів і вчитися роками - досить використовувати прості прийоми, описані в цій книзі. Вони доступні для людей будь-якого віку і будь-яких математичних здібностей. Для кого ця книга? Для всіх, хто любить математику, і для тих, хто хоче навчитися блискавично виробляти в розумі будь-які обчислення. Про авторів: Артур Бенджамін - професор математики і професійний фокусник, який виступає по всьому світу. Майкл Шермер - редактор і колумніст Scientific American, лектор, видавець журналу Skeptic, автор кількох книг про науку.

Купити книгу «Магія чисел. Моментальні обчислення в розумі і інші математичні фокуси» Артур Бенджамін , Майкл Шермер в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Магія чисел. Моментальні обчислення в розумі і інші математичні фокуси" (Артур Бенджамін , Майкл Шермер) з ISBN 978-5-00117-063-1 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Secrets of Mental Math
Перекладач
Владислав Ласкавий
Редактор
Наталя Шульпіна
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
320
Формат
60х90/16 (145х215 мм)
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.460
Автор
Артур Бенджамін , Майкл Шермер

Рецензії на книгу «Магія чисел . Моментальні обчислення в розумі і інші математичні фокуси ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами