Знать или уметь? 6 ключевых навыков современного ребенка - Кэти Хирш-Пасек, Роберта Михник Голинкофф (978-5-00100-981-8)

Знать или уметь? 6 ключевых навыков современного ребенка - Кэти Хирш-Пасек, Роберта Михник Голинкофф (978-5-00100-981-8)

Немає у продажу
Немає у продажу 366
366 грн
  • ISBN: 978-5-00100-981-8
  • Код товару: 329408
Основні характеристики
Назва оригіналу: Becoming Brilliant
Перекладач: Ірина Матвєєва
Редактор: Тетяна Медведєва , Єлизавета Ульянова
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Знати або вміти ? 6 ключових навичок сучасного дитини» Кеті Хірш - Пасік , Роберта Міхнік Голінкофф

Весь сучасний навчальний процес спрямований на те, щоб натискати дитини, набити його голову максимальною кількістю фактів, часом розрізнених, не пов'язаних в єдину картину, і тільки заради того, щоб він здав тест на максимальний бал. Автори цієї книги справедливо вказують на те, що при такому підході у дитини не розвиваються навички, без яких не обійтися в майбутньому. Якщо ми хочемо виростити не того, хто здатний тільки зазубрити матеріал, а людини міркує, здатного аналізувати і робити самостійні висновки, конструктивно спілкуватися з оточуючими і мислити нестандартно, непересічно, то ця книга - те, що потрібно. Вона заснована на наукових дослідженнях і прикладах з життя сучасних шкіл, написана зрозумілою мовою і містить багато практичних рекомендацій про те, як можна змінити обстановку в школі і вдома, щоб розвивати в дитині ті навички, які незмінно знадобляться йому, щоб вирости повноцінною, гармонійною особистістю і успішною людиною: -Співробітництво -Спілкування -Усвоеніе інформації (контенту) -Критичне мислення -Творчество -Впевненість Для кого ця книга? Ця книга корисна і цікава як для батьків, так і для педагогів

Купити книгу «Знати або вміти ? 6 ключових навичок сучасного дитини» Кеті Хірш - Пасік , Роберта Міхнік Голінкофф в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Знати або вміти ? 6 ключових навичок сучасного дитини" (Кеті Хірш - Пасік , Роберта Міхнік Голінкофф) з ISBN 978-5-00100-981-8 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Becoming Brilliant
Перекладач
Ірина Матвєєва
Редактор
Тетяна Медведєва , Єлизавета Ульянова
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
368
Формат
60х90/16 (145х215 мм)
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Кеті Хірш - Пасік , Роберта Міхнік Голінкофф

Рецензії на книгу «Знати або вміти ? 6 ключових навичок сучасного дитини ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами