Думай 2. Сборник головоломок для развития мышления - Валентин Буцик, Грегор Буцик, Наташа Буцик (978-5-00100-990-0)

Думай 2. Сборник головоломок для развития мышления - Валентин Буцик, Грегор Буцик, Наташа Буцик (978-5-00100-990-0)

Немає у продажу
Немає у продажу 297
297 грн
  • ISBN: 978-5-00100-990-0
  • Код товару: 329405
Основні характеристики
Назва оригіналу: Misleca. Book 2
Перекладач: Анастасія Моругіна
Редактор: Анна Сиваєва , Діана Шалаєва , Тетяна Лангова
Вікова категорія: для молодшого шкільного віку

Про книгу «Думай 2. Збірник головоломок для розвитку мислення» Валентин Буцик , Грегор Буцик , Наташа Буцик

Ця книга - «гімнастичний зал» для розвитку мозку дитини. Тут зібрані цікаві головоломки, тренують увагу і пам'ять, просторове і логічне мислення, математичні навички, розумові здібності. Головна особливість книги - наявність завдань на розвиток оперативної пам'яті і дивергентного мислення, яке відповідає за креативність. Завдання розроблені командою професійних авторів. У книзі 12 розділів, які містять близько 150 різноманітних головоломок. Вирішуючи завдання, дитина навчиться малювати і домальовувати картинки, проходити математичні лабіринти, складати мозаїки, знаходити подібності та відмінності різних предметів, розгадувати складні судоку, а ще вивчить геометричні фігури. Завдання з цієї книги розвивають: - уважність і пам'ять - аналітичні здібності - логічне і просторове мислення - креативність Фішки книги: -150 завдань допоможуть розвинути творчі здібності і навчать знаходити оригінальні рішення. -Головоломка розвивають інтелект. -Завдання ускладнюються в міру проходження. -Персональние помічники - совята Плато і Софі - допоможуть вирішувати головоломки. Як працювати з книгою? -Виконуємо завдання по порядку: від простих до більш складних. -Перед вправою уважно вивчіть пояснення і приклад вирішення. -Совята Софі і Плато пояснюють, які навички розвивають конкретні головоломки. -Сприймає вправи як веселу гру: а ну-ка, чи вийде впоратися на цей раз? -Виходить задоволення від кожного виконаного завдання. -Після рішення головоломки звіртеся з відповідями - вони є в кінці книги. Для кого ця книга? Для любителів головоломок від 5 років.

Купити книгу «Думай 2. Збірник головоломок для розвитку мислення» Валентин Буцик , Грегор Буцик , Наташа Буцик в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Думай 2. Збірник головоломок для розвитку мислення" (Валентин Буцик , Грегор Буцик , Наташа Буцик) з ISBN 978-5-00100-990-0 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Misleca. Book 2
Перекладач
Анастасія Моругіна
Редактор
Анна Сиваєва , Діана Шалаєва , Тетяна Лангова
Вікова категорія
для молодшого шкільного віку
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
144
Формат
215x260 мм
Ілюстрації
кольорові
Автор
Валентин Буцик , Грегор Буцик , Наташа Буцик

Рецензії на книгу «Думай 2. Збірник головоломок для розвитку мислення ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами