Полный курс кройки и шитья. Конструирование модной одежды. Преобразование выкройки-основы - Тереза Жилевска (978-5-699-76124-1)

Полный курс кройки и шитья. Конструирование модной одежды. Преобразование выкройки-основы - Тереза Жилевска (978-5-699-76124-1)

Немає у продажу
Немає у продажу 429
429 грн
  • ISBN: 978-5-699-76124-1
  • Код товару: 329390
Основні характеристики
Перекладач: Н. Козловцева
Редактор: Ю. Драмашко
Вікова категорія: для середнього шкільного віку
Мова: російська

Про книгу «Повний курс крою та шиття. Конструювання модного одягу. Перетворення викрійки - основи» Тереза Жілевска

Друга книга знаменитого "Повного курсу крою та шиття", написана всесвітньо відомим французьким модельєром і викладачем курсів для молодих дизайнерів Терезою Жілевска, призначена для тих, хто вже опанував основами моделювання та хоче вдосконалювати майстерність і спробувати свої сили в створенні більш складних, але таких привабливих моделей одягу, як піджаки і жакети, вечірні сукні, брюки і костюми! І це зовсім не так складно, як здається! За допомогою цієї книги ви освоїте побудова складні викрійки легко і швидко, і зможете змоделювати абсолютно будь-який одяг на свій смак! Найдокладніші пояснення, безліч ілюстрацій, величезна кількість авторських розробок і секретів! Тепер ви з повною упевненістю зможете назвати себе справжнім дизайнером!

Купити книгу «Повний курс крою та шиття. Конструювання модного одягу. Перетворення викрійки - основи» Тереза Жілевска в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Повний курс крою та шиття. Конструювання модного одягу. Перетворення викрійки - основи" (Тереза Жілевска) з ISBN 978-5-699-76124-1 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Н. Козловцева
Редактор
Ю. Драмашко
Вікова категорія
для середнього шкільного віку
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
248
Формат
84х108/16 (205х260 мм)
Ілюстрації
кольорові
Автор
Тереза Жілевска

Рецензії на книгу «Повний курс крою та шиття . Конструювання модного одягу . Перетворення викрійки - основи ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами