Сеть и бабочка. Как поймать гениальную идею. Практическое пособие - Оливия Фокс Кабейн, Джуда Поллак (978-5-9614-6497-9)

Сеть и бабочка. Как поймать гениальную идею. Практическое пособие - Оливия Фокс Кабейн, Джуда Поллак (978-5-9614-6497-9)

Немає у продажу
Немає у продажу 330
330 грн
  • ISBN: 978-5-9614-6497-9
  • Код товару: 329362
Основні характеристики
Назва оригіналу: The Net and the Butterfly
Перекладач: Марія Кульнева
Редактор: Ірина Туліна
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Мережа та метелик. Як спіймати геніальну ідею. практичний посібник» Джуда Поллак , Олівія Фокс Кабейн

Багато хто вважає, що революційні ідеї приходять або до геніїв, або до везунчикам. Однак зробити відкриття здатний кожен. Розумові прориви непередбачувані, як політ метелика, але їх можна зловити, якщо правильно розставити мережу. Дослідження в області нейрофізіології показали, що раптові осяяння - насправді передбачувана частина складного розумового процесу. Автори книги розповідають, як розвивається процес мислення, що приводить до прориву, як його запустити, що може йому заважати і як надати йому додатковий імпульс. Вони дають набір інструментів, що підвищують шанси на осяяння, і безліч вправ, які допоможуть застосувати науку на практиці. Чому книга гідна прочитання: - Ви дізнаєтеся, що таке прориви і заглянете у внутрішню механіку цього процесу. - Автори розповідають про структуру проривів і дають набір інструментів, що підвищують шанси придумати геніальну ідею. - Використовуються методи з широкого спектру дисциплін - від поведінкової і когнітивної психології до нейрофізіології і медитації, від досягнення оптимальної фізичної форми до голлівудського методу вживання в роль. - Ви дізнаєтеся, як надати додатковий заряд революційного потенціалу мозку і підвищити рівень нейропластичности.

Купити книгу «Мережа та метелик. Як спіймати геніальну ідею. практичний посібник» Джуда Поллак , Олівія Фокс Кабейн в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Мережа та метелик. Як спіймати геніальну ідею. практичний посібник" (Джуда Поллак , Олівія Фокс Кабейн) з ISBN 978-5-9614-6497-9 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
The Net and the Butterfly
Перекладач
Марія Кульнева
Редактор
Ірина Туліна
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
368
Формат
60х90/16 (145х215 мм)
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.536
Автор
Джуда Поллак , Олівія Фокс Кабейн

Рецензії на книгу «Мережа та метелик . Як спіймати геніальну ідею . практичний посібник ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами