Цивилизация с нуля. Что нужно знать и уметь, чтобы выжить после всемирной катастрофы - Льюис Дартнелл (978-5-9614-6481-8)

Цивилизация с нуля. Что нужно знать и уметь, чтобы выжить после всемирной катастрофы - Льюис Дартнелл (978-5-9614-6481-8)

Немає у продажу
Немає у продажу 337
337 грн
  • ISBN: 978-5-9614-6481-8
  • Код товару: 329360
Основні характеристики
Назва оригіналу: The Knowledge
Перекладач: Микола Мезин
Редактор: В. Потапов
Вікова категорія: 16+
Мова: російська

Про книгу «Цивілізація з нуля. Що потрібно знати і вміти , щоб вижити після всесвітньої катастрофи» Льюїс Дартнелла

Книги, кіно і серіали на тему глобальної катастрофи, яка змінює наш звичний світ, змушують задуматися: а що б я зробив на місці героїв? Куди бігти, ніж запасатися і як не перетворитися на дикуна з "Божевільного Макса", а заново побудувати все з нуля? Науковий журналіст Льюїс Дартнелла знає відповіді на ці питання. Його книга - джерело науково-технічних знань, які допоможуть відновити цивілізацію: від порад, як отримати питну воду з підручних засобів, до пояснення, як зібрати двигун внутрішнього згоряння «на коліні».Якщо думаєте, що перед вами керівництво для вижівальщік, то ви рацію лише частково. Мета книги "Цивілізація з нуля" - познайомити читача з історією розвитку науки, показати, що більшість великих відкриттів супроводжує не «Еврика!", А "Хм... цікаво" і що з усього накопиченого досвіду життєво важливо знати пристрій базових речей і основи техніки, а не 100 і 1 спосіб підвищити свою ефективність. Чому книга гідна прочитання: 1) У сучасному світі комфорт пересування, доступність ліків і різноманітність їжі приймаються нами як даність. Однак за цим лежить багатовікової і звивистий шлях прогресу, який наочно показує в своїй книзі Льюїс Дартнелла, підказуючи, в яких місцях можна зрізати цей шлях для створення цивілізації з нуля. 2) Скільки людей потрібно для відродження цивілізації? Де краще сховатися від мародерства орд? Якими ліками запастися і які продукти потрібно з'їсти в першу чергу? Це лише деякі пов'язані з виживанням після постапокаліпсіс питання, відповіді на які ви знайдете в цій книзі. Для кого ця книга: Для тих, хто цікавиться історією науки і хто хоче знати, як працюють механізми - прості і складні.

Купити книгу «Цивілізація з нуля. Що потрібно знати і вміти , щоб вижити після всесвітньої катастрофи» Льюїс Дартнелла в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Цивілізація з нуля. Що потрібно знати і вміти , щоб вижити після всесвітньої катастрофи" (Льюїс Дартнелла) з ISBN 978-5-9614-6481-8 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
The Knowledge
Перекладач
Микола Мезин
Редактор
В. Потапов
Вікова категорія
16+
Мова
російська
Обкладинка
інтегральна палітурка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
320
Формат
70х100/16 (170х240 мм)
Ілюстрації
чорно-білі
Вага
0.537
Автор
Льюїс Дартнелла

Рецензії на книгу «Цивілізація з нуля . Що потрібно знати і вміти , щоб вижити після всесвітньої катастрофи ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами