Как продать квартиру выгодно. Вложите минимум, получите максимум. Хоум-стейджинг - Анна Моисеева, Сергей Тихоненко (978-5-9614-6339-2)

Как продать квартиру выгодно. Вложите минимум, получите максимум. Хоум-стейджинг - Анна Моисеева, Сергей Тихоненко (978-5-9614-6339-2)

Немає у продажу
Немає у продажу 332
332 грн
  • ISBN: 978-5-9614-6339-2
  • Код товару: 329354
Основні характеристики
Художник: Р. Сидорин
Вікова категорія: 16+
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий

Про книгу «Як продати квартиру вигідно. Вкладіть мінімум , отримаєте максимум. Хоум - стейджінг» Ганна Мойсеєва , Сергій Тихоненко

Абсолютно будь-яку квартиру, навіть саму "убиту", можна продати швидко і дорого, якщо грамотно піднести її покупцеві. Як це зробити, витративши мінімальну кількість часу і грошей? Для цього не потрібний дорогий ремонт і феєричний дизайн. Навпаки - і те й інше категорично не рекомендується! Просто не окупиться. Часто досить лише кілька легких штрихів. Яких і де - підкаже хоум-стейджінг, наука на стику психології, ремонту, дизайну та ріелторського майстерності, давно застосовується за кордоном, але в Росії поки зовсім невідома. Основна увага в книзі приділяється передпродажної підготовки міських квартир, проте не забуті і інші види нерухомості: кімнати в комуналках, заміські будинки, офіси. Однаково пильно розглядаються всі класи житла: економ-клас, бізнес-клас і елітне житло. Є окрема глава про підготовку квартир до здачі в оренду. Книга сфокусована на ринку житла Москви і Підмосков'я, проте поради в ній підійдуть для всього російського ринку нерухомості. Книга буде корисна власникам нерухомості, професійним ріелторам, а також всім, хто цікавиться законами ринку нерухомості і психологією його учасників. Якщо ви плануєте продати або здати житло в оренду, вартість цієї книги окупиться для вас багато разів!

Купити книгу «Як продати квартиру вигідно. Вкладіть мінімум , отримаєте максимум. Хоум - стейджінг» Ганна Мойсеєва , Сергій Тихоненко в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Як продати квартиру вигідно. Вкладіть мінімум , отримаєте максимум. Хоум - стейджінг" (Ганна Мойсеєва , Сергій Тихоненко) з ISBN 978-5-9614-6339-2 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Художник
Вікова категорія
16+
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
288
Формат
150х215 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Ганна Мойсеєва , Сергій Тихоненко

Рецензії на книгу «Як продати квартиру вигідно . Вкладіть мінімум , отримаєте максимум . Хоум - стейджінг ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами