Полный курс кройки и шитья. Объемное моделирование женской одежды без сложных расчетов и чертежей. Для начинающих - Тереза Жилевска (978-5-699-76119-7)

Полный курс кройки и шитья. Объемное моделирование женской одежды без сложных расчетов и чертежей. Для начинающих - Тереза Жилевска (978-5-699-76119-7)

Немає у продажу
Немає у продажу 448
448 грн
  • ISBN: 978-5-699-76119-7
  • Код товару: 329335
Основні характеристики
Назва оригіналу: Le modelisme de mode: tome 3, Moulage, les bases
Редактор: Ю. Драмашко , Е. Новомирський
Вікова категорія: для середнього шкільного віку
Мова: російська

Про книгу «Повний курс крою та шиття. Об'ємне моделювання жіночого одягу без складних розрахунків і креслень.» Тереза Жілевска

Друга книга знаменитого "Повного курсу крою та шиття", написана всесвітньо відомим французьким модельєром і викладачем курсів для молодих дизайнерів Терезою Жілевска, абсолютно унікальна! Виявляється, можна створювати будь-які, навіть найскладніші моделі одягу, не володіючи навиками розрахунків і побудови викрійки! І це зовсім не складно навіть для початківців! Створення лекал за допомогою методу муляжу або об'ємного моделювання має безліч переваг, але головне - воно є абсолютно будь-якого! А в освоєнні методу ідеально допоможе ця книга! Будь-яка деталь, будь то всі види рукавів, кишень, комірів, будь-який вид одягу, будь то спідниця, сукня, блузка або піджак, - легко створити самостійно, отримавши в результаті ідеальне лекало, яке прослужить вам не один рік! Кожен етап роботи супроводжується зрозумілими кольоровими рісункаміі усіма необхідними поясненнями, завдяки чому вчитися по цій книзі неймовірно легко і приємно! Це унікальне довідкове керівництво для всіх початківців модельєрів!

Купити книгу «Повний курс крою та шиття. Об'ємне моделювання жіночого одягу без складних розрахунків і креслень.» Тереза Жілевска в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Повний курс крою та шиття. Об'ємне моделювання жіночого одягу без складних розрахунків і креслень." (Тереза Жілевска) з ISBN 978-5-699-76119-7 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Le modelisme de mode: tome 3, Moulage, les bases
Редактор
Ю. Драмашко , Е. Новомирський
Вікова категорія
для середнього шкільного віку
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
224
Формат
84х108/16 (205х260 мм)
Ілюстрації
кольорові
Автор
Тереза Жілевска

Рецензії на книгу «Повний курс крою та шиття . Об'ємне моделювання жіночого одягу без складних розрахунків і креслень .».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами