Введение в статистическое обучение с примерами на языке R - Гарет Джеймс, Даниела Уиттон, Тревор Хасти, Роберт Тибширани (978-5-97060-495-3)

Введение в статистическое обучение с примерами на языке R - Гарет Джеймс, Даниела Уиттон, Тревор Хасти, Роберт Тибширани (978-5-97060-495-3)

Немає у продажу
Немає у продажу 1719
1 719 грн
  • ISBN: 978-5-97060-495-3
  • Код товару: 329298
Основні характеристики
Перекладач: С. Мастіцкій
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 450

Про книгу «Введення в статистичне навчання з прикладами на мові R» Гарет Джеймс , Даніела Уиттон , Роберт Тібшірані , Тревор Хасті

Книга являє собою доступно викладене введення в статистичне навчання - незамінний набір інструментів, що дозволяють отримати корисну інформацію з великих і складних наборів даних, які почали виникати в останні 20 років в таких областях, як біологія, економіка, маркетинг, фізика та ін. В цій книзі описані одні з найбільш важливих методів моделювання і прогнозування, а також приклади їх практичного застосування. Розглянуті теми включають лінійну регресію, класифікацію, створення повторних вибірок, регуляризацію, дерева рішень, машини опорних векторів, кластеризації та ін. Опис цих методів супроводжується численними ілюстраціями і практичними прикладами. Оскільки мета цього підручника полягає в просуванні методів статистичного навчання серед практикуючих академічних дослідників і промислових аналітиків, кожна глава включає приклади практичної реалізації відповідних методів за допомогою R - надзвичайно популярного середовища статистичних обчислень з відкритим кодом. Видання розраховане на неспеціалістів, які хотіли б застосовувати сучасні методи статистичного навчання для аналізу своїх даних. Передбачається, що читачі раніше прослухали лише курс по лінійної регресії і не володіють знаннями матричної алгебри.

Купити книгу «Введення в статистичне навчання з прикладами на мові R» Гарет Джеймс , Даніела Уиттон , Роберт Тібшірані , Тревор Хасті в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Введення в статистичне навчання з прикладами на мові R" (Гарет Джеймс , Даніела Уиттон , Роберт Тібшірані , Тревор Хасті) з ISBN 978-5-97060-495-3 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
С. Мастіцкій
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
450
Формат
70х100/16 (170х240 мм)
Ілюстрації
кольорові
Автор
Гарет Джеймс , Даніела Уиттон , Роберт Тібшірані , Тревор Хасті

Рецензії на книгу «Введення в статистичне навчання з прикладами на мові R ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами