Параллельное программирование на С++ в действии. Практика разработки многопоточных программ - Энтони Уильямс (978-5-97060-194-5)

Параллельное программирование на С++ в действии. Практика разработки многопоточных программ - Энтони Уильямс (978-5-97060-194-5)

Немає у продажу
Немає у продажу 1150
1 150 грн
  • ISBN: 978-5-97060-194-5
  • Код товару: 329291
Основні характеристики
Назва оригіналу: C++ Concurrency in Action. Practical Multithreading
Перекладач: А. Слинкин
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Папір: офсетний білий

Про книгу «Паралельне програмування на С ++ в дії. Практика розробки багатопотокових програм» Ентоні Вільямс

У наші дні комп'ютери з декількома багатоядерними процесорами стали нормою. Стандарт С ++ 11 мови С ++ надає розвинену підтримку багатопоточності в додатках. Тому, щоб зберігати конкурентоспроможність, ви повинні опанувати принципами і прийомами їх розробки, а також новими засобами мови, що відносяться до паралелізму. Книга "Паралельне програмування на С ++ в дії» не передбачає попередніх знань в цій області. Вдумливо читаючи її, ви навчитеся писати надійні і елегантні багатопотокові програми на С ++ 11. Ви дізнаєтеся про те, що таке потоковая модель пам'яті, і про те, які кошти підтримки багатопоточності, в тому числі запуску і синхронізації потоків, є в стандартній бібліотеці. Попутно ви познайомитеся з різними нетривіальними проблемами програмування в умовах паралелізму.

Купити книгу «Паралельне програмування на С ++ в дії. Практика розробки багатопотокових програм» Ентоні Вільямс в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Паралельне програмування на С ++ в дії. Практика розробки багатопотокових програм" (Ентоні Вільямс) з ISBN 978-5-97060-194-5 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
C++ Concurrency in Action. Practical Multithreading
Перекладач
А. Слинкин
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
672
Формат
60х90/16 (145х215 мм)
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Ентоні Вільямс

Рецензії на книгу «Паралельне програмування на С ++ в дії . Практика розробки багатопотокових програм ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами