Как продать за $12 миллионов чучело акулы. Скандальная правда о современном искусстве в аукционных домах - Дональд Томпсон (978-5-389-13019-7)

Как продать за $12 миллионов чучело акулы. Скандальная правда о современном искусстве в аукционных домах - Дональд Томпсон (978-5-389-13019-7)

Немає у продажу
Немає у продажу 224
224 грн
  • ISBN: 978-5-389-13019-7
  • Код товару: 329243
Основні характеристики
Назва оригіналу: The $12 Million Stuffed Shark
Перекладач: Наталія Лисова
Редактор: Анна Щенікова - Архарова
Серія: Арт - книга
Мова: російська

Про книгу «Як продати за $ 12 мільйонів опудало акули. Скандальна правда про сучасне мистецтво в аукціонних бу» Дональд Томпсон

Переказуючи і аналізуючи курйозні, вражаючі, шокуючі подробиці, якими так багата історія створення та комерційного успіху найзнаменитіших - і найдорожчих творів сучасного мистецтва, вчений-економіст Дональд Томпсон вибудовує оповідь, яке з першої до останньої сторінки тримає в напрузі не гірше іншого детективного роману. Але не станемо поспішати з оцінками - в даному випадку, перед нами аж ніяк не банальний збірник анекдотів з повсякденного життя богеми. Книга Томпсона - краще, на думку критиків, дослідження ринку сучасного мистецтва. Захоплюючи увагу читача скандальними історіями гучних продажів, попутно автор розкриває самі принципи функціонування арт-бізнесу, зазвичай прихованого від очей простих смертних. Книга Томпсона - унікальна можливість проникнути за лаштунки світу аукціонів і арт-маркетів, дилерів і галеристів, художників, чиї гонорари обчислюються семизначними цифрами і тих, хто лише дереться до вершини, - того світу, де мистецтво з'являється на світ і де воно знаходить ціну.

Купити книгу «Як продати за $ 12 мільйонів опудало акули. Скандальна правда про сучасне мистецтво в аукціонних бу» Дональд Томпсон в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Як продати за $ 12 мільйонів опудало акули. Скандальна правда про сучасне мистецтво в аукціонних бу" (Дональд Томпсон) з ISBN 978-5-389-13019-7 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
The $12 Million Stuffed Shark
Перекладач
Наталія Лисова
Редактор
Анна Щенікова - Архарова
Серія
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
424
Формат
70x84/16 (170x205 мм)
Ілюстрації
кольорові
Автор
Дональд Томпсон

Рецензії на книгу «Як продати за $ 12 мільйонів опудало акули . Скандальна правда про сучасне мистецтво в аукціонних бу».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами