Коучинг agile-команд. Руководство для scrum-мастеров, agile-коучей и руководителей проектов в переходный период - Лисса Адкинс (978-5-00100-896-5)

Коучинг agile-команд. Руководство для scrum-мастеров, agile-коучей и руководителей проектов в переходный период - Лисса Адкинс (978-5-00100-896-5)

Немає у продажу
Немає у продажу 545
545 грн
  • ISBN: 978-5-00100-896-5
  • Код товару: 329233
Основні характеристики
Назва оригіналу: Coaching Agile Teams
Перекладач: Світлана Пасерба
Редактор: Тетяна Рапопорт , Ігор Лейко
Серія: МІФ . бізнес
Мова: російська

Про книгу «Коучинг agile - команд. Керівництво для scrum - майстрів , agile - коучів і керівників проектів в п» Лісса Адкінс

Основна книга для переходу на agile. Присвячена тому, як правильно навчити свою команду новим методам і принципам. Ця книга про побудову високопродуктивних agile-команд, про те, як допомагати командам ставати видатними і створювати продукти, якими вони будуть пишатися. З книги ви дізнаєтеся: Про те, хто такий agile-коуч і чому існує agile-коучинг; Про те, як відмовитися від командно-адміністративної форми роботи і стати вчителем в першу чергу для самого себе; Які ролі є у agile-коуча; Як створити обстановку, в якій успішно працюють самоорганізуються команди; Як фасилітувати переговори, зустрічі, agile-сесії; Як вирішувати конфлікти; І багато іншого. Ця книга буде особливо корисна для вас, якщо: Ви вже маєте досвід роботи в якості Scrum-майстри, коуча екстремального програмування (ХР) або керівника agile-команд і, по судячи з усього, ви не побачили бажаного результату, або результат був, але ви відчуваєте, що тут є щось більше. Ваші команди впроваджують agile-практики і роблять все правильно, але не отримують максимально можливих результатів, які ви припускали. Ви працюєте відразу з декількома agile-командами, тому що ваш керівник думає, що повинен завантажувати вас роботою максимально, а ви не знаєте, як довести йому, що він не правий. Ви не впевнені в тому, що роль agile-коуча підходить саме вам, і хочете отримати реальну картину того, як зануритися в цю діяльність.

Купити книгу «Коучинг agile - команд. Керівництво для scrum - майстрів , agile - коучів і керівників проектів в п» Лісса Адкінс в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Коучинг agile - команд. Керівництво для scrum - майстрів , agile - коучів і керівників проектів в п" (Лісса Адкінс) з ISBN 978-5-00100-896-5 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Coaching Agile Teams
Перекладач
Світлана Пасерба
Редактор
Тетяна Рапопорт , Ігор Лейко
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
416
Формат
70х100/16 (170х240 мм)
Ілюстрації
чорно-білі
Автор
Лісса Адкінс

Рецензії на книгу «Коучинг agile - команд . Керівництво для scrum - майстрів , agile - коучів і керівників проектів в п».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами