Искусство соперничества. Четыре истории о дружбе, предательстве и революционных свершениях в искусстве - Себастьян Сми (978-5-389-11835-5)

Искусство соперничества. Четыре истории о дружбе, предательстве и революционных свершениях в искусстве - Себастьян Сми (978-5-389-11835-5)

Немає у продажу
Немає у продажу 239
239 грн
  • ISBN: 978-5-389-11835-5
  • Код товару: 329215
Основні характеристики
Перекладач: Наталія Роговська
Вікова категорія: 18+
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий

Про книгу «Мистецтво суперництва. Чотири історії про дружбу, зраду і революційних звершеннях в мистецтві» Себастьян Засоби масової інформації

"Мистецтво суперництва" - це чотири історії про непрості особисті стосунки прославлених художників - Мане і Дега, Пікассо і Матісса, Фрейда і Бекона, Поллока і Де Кунінга. Ці історії про дружбу одно обдарованих людей, де ревнощі, заздрість і суперництво сусідять із захопленням, стимулюючи кожного з двох на межі сил прагнути до нових і нових творчих вершин. Вісім художників - героїв книги Засоби масової інформації сьогодні знамениті на весь світ. Але змогли б вони досягти цього, не зазнавши певного впливу сучасника? Современника одно талановитого й амбітного, але наділеного від природи іншим балансом сильних і слабких сторін. З властивою йому дотепністю і увагою до психологічної підгрунтя подій Себастьян Засоби масової інформації досліджує тонкі матерії особистих взаємин творчих натур, ускладнених необхідністю пошуку власного шляху, а отже, неминучим конфліктом з очікуваннями близьких.

Купити книгу «Мистецтво суперництва. Чотири історії про дружбу, зраду і революційних звершеннях в мистецтві» Себастьян Засоби масової інформації в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Мистецтво суперництва. Чотири історії про дружбу, зраду і революційних звершеннях в мистецтві" (Себастьян Засоби масової інформації) з ISBN 978-5-389-11835-5 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Наталія Роговська
Вікова категорія
18+
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
448
Формат
170х200 мм
Ілюстрації
кольорові
Вага
0.414
Автор
Себастьян Засоби масової інформації

Рецензії на книгу «Мистецтво суперництва . Чотири історії про дружбу, зраду і революційних звершеннях в мистецтві ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами