Маленькие женщины - Луиза Мэй Олкотт (978-5-389-06623-6)

Маленькие женщины - Луиза Мэй Олкотт (978-5-389-06623-6)

Немає у продажу
Немає у продажу 113
113 грн
  • ISBN: 978-5-389-06623-6
  • Код товару: 329211
Основні характеристики
Перекладач: Ірина Безсмертна
Редактор: Анна Рябчикова
Вікова категорія: 16+
Мова: російська

Про книгу «маленькі жінки» Луїза Мей Олкотт

"Маленькі жінки" Луїзи Мей Олкотт - це роман, на якому виховувалося не одне покоління читачів по всьому світу. Вперше опубліковане в 1868 році в США, цей твір було переведено більш ніж на 50 мов і покладено в основу шести фільмів, чотирьох телесеріалів, кількох опер і вистав. Історія сімейства Марч, в якому підростають чотири дружні, але несхожі один на одного сестри, укладає в собі пізнавані перипетії юності, дорослішання, дружби і любві.Россійскім читачам "Маленькі жінки" відомі з перекладання роману для середнього шкільного віку, яке, однак, не відображає всіх художніх достоїнств тексту. У цьому виданні вперше публікується новий переклад Ірини Безсмертної з чуйним дотриманням тієї мовної манери, яка була властива самому автору книги. Навмисна неправильність мови ряду персонажів, характерні для тієї епохи жаргонізми, а також придумані героїнями і використовуються в домашньому побуті слова надають тексту аромат XIX століття. Такий винахідливий підхід до перекладу роману вельми розширює його аудиторію і здатний зацікавити як юних, так і дорослих читачів.

Купити книгу «маленькі жінки» Луїза Мей Олкотт в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "маленькі жінки" (Луїза Мей Олкотт) з ISBN 978-5-389-06623-6 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Ірина Безсмертна
Редактор
Анна Рябчикова
Вікова категорія
16+
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
газетний
Кількість сторінок
384
Формат
75x100/32 (120x185 мм)
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.188
Автор
Луїза Мей Олкотт

Рецензії на книгу «маленькі жінки ».

0 0

Куплений в цьому магазині: Так

Считала себя довольно знающим почитателем классики. Много романов, повестей прочла в школьные годы, в том числе и маленькие женщины. Но! Пока не прочла книгу с переводом Ирины Бессмертной, воспринимала ее не так глубоко. Да и впечатление школьная версия произвела совсем не такое, как эта. Переживания четырех девочек, которые за время чтения стали мне как родные, коснулись и меня. И хотя мы росли совершенно в разные эпохи, но переживания очень схожи, какими бы брутальными не хотели казаться подростки, они остаются детьми, требующими внимания, любви, заботы и главное понимания. Думаю, книга будет интересна матерям, которые имеют дочек, причем любого возраста.

Моя оцінка:
Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами