Мечтатели. 34 известных писателя о путешествиях, которые изменили их навсегда - Слоун Кросли, Тим Кэхилл, Пико Айер, Ян Моррис, Дэйв Эггерс (978-5-699-96600-4)

Мечтатели. 34 известных писателя о путешествиях, которые изменили их навсегда - Слоун Кросли, Тим Кэхилл, Пико Айер, Ян Моррис, Дэйв Эггерс (978-5-699-96600-4)

Немає у продажу
Немає у продажу 103
103 грн
  • ISBN: 978-5-699-96600-4
  • Код товару: 329185
Основні характеристики
Назва оригіналу: An Innocent Abroad
Перекладач: Катерина Тортунова
Редактор: Катерина Шахова , Д. Бізяева
Вікова категорія: 16+

Про книгу «Мрійники. 34 відомих письменника про подорожі , які змінили їх назавжди» Дейв Еггерс , Піко Айер , Слоун Крослі , Тім Кехілл , Ян Морріс

34 відомих письменника розповідають про подорожі, які сформували їх особистості і поміняли все їхнє життя. Короткі історії про смішному і сумне, про страшні небезпеки і захоплюючі пригоди, про стрибки зі скелі і посиденьках в паризьких кафе. Гонки на швейцарських поїздах, задушевні розмови з кенійських повіями, самотні надихаючі прогулянки по турецьким гірських стежках і Непоодинокі - по печерах Таїланду, полювання на білого ведмедя в Гренландії, боротьба з ротавирусом в Ханої, Новий рік в трущобах з кубинської сім'єю, пригоди американців в Ярославлі , знайомства на нудистських пляжах Югославії, кінні скачки по Франції, подорож з самими добрими і чесними жителями Ємену, довга поїздка по Індії на верблюді, уроки співу в Аргентині, полювання за злодюжками в Південній Кореї... Ці та інші пригоди - ось що чекає вас.

Купити книгу «Мрійники. 34 відомих письменника про подорожі , які змінили їх назавжди» Дейв Еггерс , Піко Айер , Слоун Крослі , Тім Кехілл , Ян Морріс в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Мрійники. 34 відомих письменника про подорожі , які змінили їх назавжди" (Дейв Еггерс , Піко Айер , Слоун Крослі , Тім Кехілл , Ян Морріс) з ISBN 978-5-699-96600-4 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
An Innocent Abroad
Перекладач
Катерина Тортунова
Редактор
Катерина Шахова , Д. Бізяева
Вікова категорія
16+
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
газетний
Кількість сторінок
416
Формат
76x100/32 (115x180 мм)
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Дейв Еггерс , Піко Айер , Слоун Крослі , Тім Кехілл , Ян Морріс

Рецензії на книгу «Мрійники . 34 відомих письменника про подорожі , які змінили їх назавжди ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами