Голодный и Бедный! Как полный голяк, скудный бюджет и жажда успеха могут стать вашими главными конкурентными преимуществами - Даймонд Джон (978-5-17-101647-0)

Голодный и Бедный! Как полный голяк, скудный бюджет и жажда успеха могут стать вашими главными конкурентными преимуществами - Даймонд Джон (978-5-17-101647-0)

Немає у продажу
Немає у продажу 240
240 грн
  • ISBN: 978-5-17-101647-0
  • Код товару: 329151
Основні характеристики
Назва оригіналу: The Power of Broke
Перекладач: Віра Поліщук
Вікова категорія: 16+
Мова: російська

Про книгу «Голодний і Бідний ! Як повний голяк , убогий бюджет і жага успіху можуть стати вашими головними конк» Даймонд Джон

За останні двадцять років Даймонд Джон пройшов шлях від хлопця з бідної родини, який, сидячи в підвалі, пришиває етикетки на футболки, до засновника міжнародної модної імперії і заслужив титул "Хрещений батько урбаністичної моди". Крім успіху в модному світі, Даймонд - зірка знаменитого телешоу "Акули бізнесу" (оригінальна назва - "Басейн з акулами") і один з найбільш затребуваних фахівців з брендингу, до його послуг звертаються знамениті компанії, серед них "Тернер Нетворкс" і "Найк ". Що потрібно, щоб почати таку карколомну кар'єру? Нічого! Даймонд Джон впевнений, що відсутність грошей і відчай породжують інновації, бідність змушує мислити більш креативно і впевненіше йти до успіху. Перед вами книга, яка вкаже вам на ваші головні конкурентні переваги, розповість, як можна перетворити нульовий бюджет в мільярд доларів, підкине масу ідей для карколомного стартапа і вселить упевненість в перемозі! Тому що, коли ти один на один з життям і банківський рахунок порожній, успіх - це єдиний варіант!

Купити книгу «Голодний і Бідний ! Як повний голяк , убогий бюджет і жага успіху можуть стати вашими головними конк» Даймонд Джон в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Голодний і Бідний ! Як повний голяк , убогий бюджет і жага успіху можуть стати вашими головними конк" (Даймонд Джон) з ISBN 978-5-17-101647-0 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
The Power of Broke
Перекладач
Віра Поліщук
Вікова категорія
16+
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний з відтінком
Кількість сторінок
320
Формат
70х90/16 (170х215 мм)
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Даймонд Джон

Рецензії на книгу «Голодний і Бідний ! Як повний голяк , убогий бюджет і жага успіху можуть стати вашими головними конк».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами