Рюкзаки и сумки в стиле «пэчворк». Технологии и секреты (+ выкройки в натуральную величину) - Петр Зырянов (978-5-91906-867-9)

Рюкзаки и сумки в стиле «пэчворк». Технологии и секреты (+ выкройки в натуральную величину) - Петр Зырянов (978-5-91906-867-9)

Немає у продажу
Немає у продажу 155
155 грн
  • ISBN: 978-5-91906-867-9
  • Код товару: 329138
Основні характеристики
Редактор: Е. Зуївська
Вікова категорія: 16+
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Папір: крейдований

Про книгу «Рюкзаки та сумки в стилі « печворк ». Технології та секрети ( + викрійки у натуральну величину )» Петро Зирянов

Довгоочікувана новинка від відомого майстра клаптикового шиття Петра Зирянова порадує всіх любителів сумок в стилі печворк! Оригінальна сумка або рюкзак, виконані в техніці клаптикового шиття, - неймовірно модний аксесуар, який можна використовувати в будь-якому гардеробі. Для цієї книги Петро Зирянов підготував нові проекти в полюбився читачам стилі: практичну сумку-шоппер, витончену сумочку крос-боді, ультрамодний яскравий рюкзак і необхідний в подорожах холдер для документів. Всі вироби представлені у вигляді майстер-класів з покроковими фотографіями і докладними описами. Для кожної моделі наводиться повнорозмірна форма, надрукована на великоформатної вкладці. Все це дозволить вам самостійно зшити ексклюзивну річ, яка буде довго вас радувати і допомагати в повсякденних справах!

Купити книгу «Рюкзаки та сумки в стилі « печворк ». Технології та секрети ( + викрійки у натуральну величину )» Петро Зирянов в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Рюкзаки та сумки в стилі « печворк ». Технології та секрети ( + викрійки у натуральну величину )" (Петро Зирянов) з ISBN 978-5-91906-867-9 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Редактор
Е. Зуївська
Вікова категорія
16+
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
крейдований
Кількість сторінок
48
Формат
84х108/16 (205х260 мм)
Ілюстрації
кольорові
Автор
Петро Зирянов

Рецензії на книгу «Рюкзаки та сумки в стилі « печворк » . Технології та секрети ( + викрійки у натуральну величину ) ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами