Как развивается ваш ребенок? Таблицы сенсомоторного и социального развития. От рождения до 4-х лет - Эрнст Й. Кипхард (978-5-4212-0425-1)

Как развивается ваш ребенок? Таблицы сенсомоторного и социального развития. От рождения до 4-х лет - Эрнст Й. Кипхард (978-5-4212-0425-1)

Немає у продажу
Немає у продажу 178
178 грн
  • ISBN: 978-5-4212-0425-1
  • Код товару: 329069
Основні характеристики
Назва оригіналу: Wie weit ist ein Kind entwickelt?
Перекладач: Л. Харіна
Редактор: І. Волков
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка

Про книгу «Як розвивається ваша дитина ? Таблиці сенсомоторного і соціального розвитку. Від народження до 4 -» Ернст Й. Кіпхард

Доктор Ернст Й.Кіпхард - відомий в Німеччині і за її межами фахівець з дитячого розвитку, професор педагогіки і рухової терапії Університету ім. Гете р Франкфурта-на-Майні. Книга "Як розвивається ваша дитина?" - зручне, ефективне практичний посібник, який допомагає за допомогою простих засобів визначати рівень загального розвитку дитини з перших місяців його життя до чотирьох років. Таблиці сенсомоторного і соціального розвитку дозволяють побачити слабкі і сильні сторони в розвитку зорового і слухового сприйняття, мови і руху дитини, а також рівень його розвитку в соціальній сфері. Це допоможе батькам цілеспрямовано займатися з дитиною. Але не тільки: такі спостереження дають можливість своєчасно виявити приховані проблеми і порушення розвитку і разом з фахівцями скласти індивідуальну програму допомоги.

Купити книгу «Як розвивається ваша дитина ? Таблиці сенсомоторного і соціального розвитку. Від народження до 4 -» Ернст Й. Кіпхард в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Як розвивається ваша дитина ? Таблиці сенсомоторного і соціального розвитку. Від народження до 4 -" (Ернст Й. Кіпхард) з ISBN 978-5-4212-0425-1 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Wie weit ist ein Kind entwickelt?
Перекладач
Л. Харіна
Редактор
І. Волков
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
112
Формат
70х90/16 (170х215 мм)
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Ернст Й. Кіпхард

Рецензії на книгу «Як розвивається ваша дитина ? Таблиці сенсомоторного і соціального розвитку . Від народження до 4 - ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами