Развиваем память с нейропсихологом. Комплект материалов для работы с детьми старшего дошкольного и младшего школьного возраста - Анастасия Сунцова, Светлана Курдюкова (978-5-98563-519-5)

Развиваем память с нейропсихологом. Комплект материалов для работы с детьми старшего дошкольного и младшего школьного возраста - Анастасия Сунцова, Светлана Курдюкова (978-5-98563-519-5)

Немає у продажу
Немає у продажу 477
477 грн
  • ISBN: 978-5-98563-519-5
  • Код товару: 329064
Основні характеристики
Художник: Ірина Максимова
Редактор: Д. Комарова
Мова: російська
Обкладинка: листове видання
Папір: картон

Про книгу «Розвиваємо пам'ять з нейропсихологом. Комплект матеріалів для роботи з дітьми старшого дошкільного» Анастасія Сунцова , Світлана Курдюкова

Що робити, якщо дитина відчуває труднощі із запам'ятовуванням? Пам'ять - необхідний компонент будь-якої діяльності людини. Без участі пам'яті людина не може ні грати, ні спілкуватися, ні говорити, ні вчитися. Розвиток пам'яті - необхідна умова успішного, різнобічного пізнання світу і засвоєння нової інформації. Пам'ять і навчання є сторонами одного процесу. І якщо ми хочемо, щоб дитина був успішний в навчанні, необхідно розвивати його пам'ять. Як же розвивати пам'ять дитини правильно? У вирішенні цього питання вам допоможе ця допомога, в якому представлений нейропсихологический підхід до розвитку і формування пам'яті дітей старшого дошкільного та молодшого шкільного віку. У книзі представлені ігрові завдання, за допомогою яких можна розвинути пам'ять дитини і зробити її максимально ефективною. Завдяки ігровому підходу, діти з задоволенням будуть виконувати запропоновані авторами вправи і завдання, спрямовані на розвиток і формування різних видів пам'яті.

Купити книгу «Розвиваємо пам'ять з нейропсихологом. Комплект матеріалів для роботи з дітьми старшого дошкільного» Анастасія Сунцова , Світлана Курдюкова в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Розвиваємо пам'ять з нейропсихологом. Комплект матеріалів для роботи з дітьми старшого дошкільного" (Анастасія Сунцова , Світлана Курдюкова) з ISBN 978-5-98563-519-5 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Редактор
Д. Комарова
Мова
російська
Обкладинка
листове видання
Папір
картон
Кількість сторінок
88
Формат
210x295 мм
Ілюстрації
кольорові
Автор
Анастасія Сунцова , Світлана Курдюкова

Рецензії на книгу «Розвиваємо пам'ять з нейропсихологом . Комплект матеріалів для роботи з дітьми старшого дошкільного ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами