Я не хочу молчать! Опыт работы по обучению детей с нарушениями слуха по методу Леонгард - Эмилия Леонгард, Елена Самсонова, Екатерина Иванова (978-5-4212-0458-9)

Я не хочу молчать! Опыт работы по обучению детей с нарушениями слуха по методу Леонгард - Эмилия Леонгард, Елена Самсонова, Екатерина Иванова (978-5-4212-0458-9)

Немає у продажу
Немає у продажу 221
221 грн
  • ISBN: 978-5-4212-0458-9
  • Код товару: 329062
Основні характеристики
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 144
Формат: 60х90/16 (145х215 мм)

Про книгу «Я не хочу мовчати ! Досвід роботи з навчання дітей з порушеннями слуху за методом Леонгард» Катерина Іванова , Олена Самсонова , Емілія Леонгард

У книзі представлено практичний досвід абілітації та реабілітації глухих і слабочуючих дітей дошкільного та шкільного віку в різних умовах виховання і навчання - в сім'ї, в дитячому саду і в школі. Даний досвід базується на теорії, що лежить в основі психолого-педагогічної "Системи формування та розвитку мовного слуху і мовного спілкування у дітей з порушенням слуху", яка існує з 1966 року. Книга призначена Сурдопедагог і вихователям спеціальних дошкільних груп, спеціальних дошкільних установ і всім, хто має відношення до виховання і навчання глухих і слабочуючих дітей, а також батькам. Може бути цікава психологам, педагогам і вихователям, які працюють з чують дошкільнятами, і батькам чують.

Купити книгу «Я не хочу мовчати ! Досвід роботи з навчання дітей з порушеннями слуху за методом Леонгард» Катерина Іванова , Олена Самсонова , Емілія Леонгард в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Я не хочу мовчати ! Досвід роботи з навчання дітей з порушеннями слуху за методом Леонгард" (Катерина Іванова , Олена Самсонова , Емілія Леонгард) з ISBN 978-5-4212-0458-9 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
144
Формат
60х90/16 (145х215 мм)
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Катерина Іванова , Олена Самсонова , Емілія Леонгард

Рецензії на книгу «Я не хочу мовчати ! Досвід роботи з навчання дітей з порушеннями слуху за методом Леонгард ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами