Бобо не останавливается на достигнутом. Истории в картинках для самых маленьких - Маркус Остервальдер (978-5-00083-313-1)

Бобо не останавливается на достигнутом. Истории в картинках для самых маленьких - Маркус Остервальдер (978-5-00083-313-1)

Немає у продажу
Немає у продажу 342
342 грн
  • ISBN: 978-5-00083-313-1
  • Код товару: 329035
Основні характеристики
Назва оригіналу: Bobo Siebenschlafer macht munter weiter
Перекладач: Тетяна Зборівська
Редактор: Ольга Мяеотс
Вікова категорія: для дошкільного віку

Про книгу «Бобо не зупиняється на досягнутому. Історії в картинках для найменших» Маркус Остервальдер

Продовження серії про маленького Бобо читачі чекали три роки - і друга збірка про пригоди забавного соні нітрохи не поступається першому. Соня - це невеликий і дуже милий гризун, схожий на хом'ячка. У книзі "Бобо не зупиняється на досягнутому" малюк знову прагне до відкриттів. Він уже багато чого вміє: наприклад, самостійно вилазити з ліжечка і вдаватися вранці до батьків, щоб його обійняли і поцілували. Він поки не може сам, без татової допомоги, зібрати валізу і ніколи раніше не бачив гусениць, але близькі завжди поруч з Бобо, щоб пояснити і показати щось нове. Кожен день в їхньому житті насичений подіями - особливо коли вся сім'я вирушає на канікули до бабусі і дідуся! Поїздка на поїзді, прогулянка по селу, похід в цирк і в басейн - тут і дорослий буде захоплений, а вже малюк-то точно з інтересом розгляне все, що відбувається і заодно багато чому навчиться. У книзі сім історій: це безліч симпатичних ілюстрацій і короткі прості тексти, доступні для найменших читачів. Позбавлені складних сюжетних поворотів розповіді звертаються до досвіду всякого дворічки. Вони знайомлять дитину з навколишнім світом, розвивають мова і допомагають зародитися у нього звичкою до читання. Одна історія, прочитана мамою-татом на ніч, - початок великого читацького шляху. Серію про чарівному звірку в 1984 році придумав і намалював швейцарський художник Маркус Остервальдер, і ці книги миттєво полюбили діти і їх батьки в багатьох країнах.

Купити книгу «Бобо не зупиняється на досягнутому. Історії в картинках для найменших» Маркус Остервальдер в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Бобо не зупиняється на досягнутому. Історії в картинках для найменших" (Маркус Остервальдер) з ISBN 978-5-00083-313-1 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Bobo Siebenschlafer macht munter weiter
Перекладач
Тетяна Зборівська
Редактор
Ольга Мяеотс
Вікова категорія
для дошкільного віку
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
128
Формат
70х100/16 (170х240 мм)
Ілюстрації
кольорові
Автор
Маркус Остервальдер

Рецензії на книгу «Бобо не зупиняється на досягнутому . Історії в картинках для найменших ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами