Глубоко непонятые дети. Поддержка развития детей с тяжелыми и глубокими нарушениями интеллекта - Малгожата Квятковска (978-5-00025-066-2)

Глубоко непонятые дети. Поддержка развития детей с тяжелыми и глубокими нарушениями интеллекта - Малгожата Квятковска (978-5-00025-066-2)

Немає у продажу
Немає у продажу 427
427 грн
  • ISBN: 978-5-00025-066-2
  • Код товару: 329031
Основні характеристики
Перекладач: Станіслав Карпенок
Редактор: М. Беркович
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Папір: офсетний білий

Про книгу «Глибоко незрозумілі діти. Підтримка розвитку дітей з важкими і глибокими порушеннями інтелекту» Малгожата Квятковська

Польський педагог Малгожата Квятковська розробила методику навчання тих , кого прийнято вважати нездібних - дітей з важкими порушеннями розумового розвитку. Її книга розповідає про те , як допомогти дитині досягти максимального рівня самостійності , навчити оптимальної комунікації. Головним навчальним посібником в цьому процесі стає саме життя. Книга адресована корекційним педагогам , батькам " особливих " дітей і широкому колу читачів.

Купити книгу «Глибоко незрозумілі діти. Підтримка розвитку дітей з важкими і глибокими порушеннями інтелекту» Малгожата Квятковська в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Глибоко незрозумілі діти. Підтримка розвитку дітей з важкими і глибокими порушеннями інтелекту" (Малгожата Квятковська) з ISBN 978-5-00025-066-2 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Станіслав Карпенок
Редактор
М. Беркович
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
368
Формат
60х90/16 (145х215 мм)
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Малгожата Квятковська

Рецензії на книгу «Глибоко незрозумілі діти . Підтримка розвитку дітей з важкими і глибокими порушеннями інтелекту ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами